Antena Meniu Search
x

Video Festivalul Imaginarium, tradiţia care atrage sute de spectatori la Teatrul Toma Caragiu din Ploieşti. Spectacolele de păpuşi, bucuria celor mici

A fost o seară magică la Teatrul Toma Caragiu din Ploieşti. Cea de-a treia ediţie a Festivalului Imaginarium, devenit deja o tradiţie în oraş, a atras sute de spectatori. Cei fascinaţi de spectacolele de păpuşi au avut parte de o reprezentaţie pe cinste, la împlinirea a 70 de ani de existenţă a acestei secţii.

de Cristi Georgescu

la 03.10.2022, 09:31

Vezi și

"Alibaba şi cei 40 de hoţi" a fost piesa jucată îm deschiderea spectacolului de păpuşi de la Ploieşti. Jocul actoricesc, decorul şi costumele i-au fascinat pe spectatori.

Gabriel Apostol, regizor: Fac parte din familia acesta. Vreau, nu vreau. Am montat câteva spectacole împreună. Ne-am bucurat de fiecare dată. 

Copiii şi adulţii, deopotrivă, au fost încântaţi de spectacol

Cei mai încântaţi de spectacolul de păpuşi au fost, bineînţeles, micii spectatori, dar şi cei cu suflete de copii. Pentru clipele de magie oferite, actorii s-au pregătit temeinic.

Pe acelaşi subiect

Carmen Bogdan, actriţă: Şi cred că ceea ce defineşte acest teatru încă+ de la începuturi este spiritul de echipă şi tinereţea. 

Rând pe rând, toţi cei care au pus bazele acestei secţii au urcat pe scenă şi au depănat amintiri, cu ocazia împlinirii a șapte decenii de spectacole. 

Mihaela Rus, director Teatru Toma Caragiu Ploieşti: Chiar cred că ducem totul bine mai departe. Şi noi, la rândul nostru sperăm la generaţii care vor duce poveste mai departe, şi o să o ducă frumos aşa aum aţi făcut-o dumneavoastră şi aşa cum încercăm să o facem noi acum. 

Festivalul, ajuns la a treia ediție, s-a încheiat cu premierea actorilor care au jucat în spectacol. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Festivalul Imaginarium, tradiţia care atrage sute de spectatori la Teatrul Toma Caragiu din Ploieşti. Spectacolele de păpuşi, bucuria celor mici