Antena Meniu Search
x

"Festivalul luminii", serbat cu cateva mii de lampioane

Cateva mii de lampioane au creat o noapte de poveste, in mai multe orase din tara. "Festivalul luminii", un eveniment demarat de cercetasi acum noua ani la Cluj-Napoca, a ajuns sa fie sarbatorit in peste 20 localitati

Vezi și

Zeci lampioane uriase au plutit deasupra Brasovului, imediat dupa lasarea intunericului. La sol, nu mai putin de 3.300 de lumanari au creat o atmosfera de poveste in cel mai mare parc din oras. 60 de cercetasi au organizat evenimentul, care a adunat sute de spectatori. La final, ei s-au asezat in cerc si au invitat oamenii sa cante muzica folk.

Si munca voluntarilor din Cluj-Napoca a dat roade. Aici a luat startul "Festivalul luminii", acum nou ani. Sub sloganul „Redescopera frumusetea lucrurilor marunte", tinerii au imprastiat anul acesta peste 20.000 de lumanari. “Mi s-a parut dragut, am fost impresionat”, a spus un copil.

Cercetasii au pregatit si o arie speciala pentru eveniment, unde fiecare adult a putut sa participe. Evenimentul s-a incheiat cu un spectacol de jonglerii cu focul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » "Festivalul luminii", serbat cu cateva mii de lampioane