Antena Meniu Search
x

Două fete din Constanța au pus în alertă polițiștii, inventând că au fost răpite și abuzate

Două fete de 13 și 14 ani din Mereni, județul Constanța au pus în alertă poliția, după ce au susținut că au fost răpite și abuzate. Anchetatorii spun că ele au inventat întreaga poveste, spre a nu fi certate de părinți, pentru că au întârziat.

Cristian Toteştean
de Cristian Toteştean

la 30.08.2019, 00:54

Polițiști intervin la o operațiune
Două fete de 13 și 14 ani din Constanța au alertat poliția cu o poveste inventată, susținând că au fost răpite și abuzate - Observator

Două fete de 13 și 14 ani din Mereni, județul Constanța au pus în alertă poliția, după ce au susținut că au fost răpite și abuzate. Anchetatorii spun că ele au inventat întreaga poveste, spre a nu fi certate de părinți, pentru că au întârziat.

Incidentul s-a consumat joi după-amiază. O tânără de 34 de ani a sunat la 112, anunțând că două fete sunt pe o stradă din orașul Constanța și susțin că au fost răpite și abuzate.

"Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde minorele au povestit cum în această dimineaţă, în jurul orei 09:30, ar fi fost urcate cu forţa într-un autoturism de către un bărbat necunoscut, în timp ce se plimbau pe o stradă din localitatea Mereni, timp în care ar fi fost legate. Minorele nu au putut preciza ce s-a întâmplat de la urcarea în autoturism şi până la momentul apelului şi nici cum au ajuns în municipiul Constanţa. Două echipaje ale ambulanţei au consultat minorele de 14, respectiv, 13 ani, constatându-se că acestea nu prezentau urme vizibile de violenţă”, a transmis IPJ Constanţa.

Au inventat totul de teama părinților

Fetele au fost audiate în prezența celor de la Protecția Copilului Constanța. Ele au mărturisit că totul a fost o invenție și au dezvăluit și motivul. Conform polițiștilor, fetele au susținut că au venit cu autobuzul în orașul Constanța, s-au plimbat însă, la un moment dat, s-au rătăcit. Au spus apoi tinerei de 34 de ani că au fost răpite și abuzate, de teamă ca părinții să nu le certe acasă.

Ele au fost încredințate familiilor. Părinții ambelor fete au fost amendați însă cu câte 500 de lei pentru nesupravegherea fiicelor. În plus, fata de 14 ani a fost amendată cu 250 de lei pentru pentru alarmarea organelor specializate pentru a interveni în caz de pericol, fără motiv întemeiat. 

IPJ Constanța mai precizează că 15 polițiști au fost implicați în cercetările din acest caz.

Sursa: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Evenimente » Două fete din Constanța au pus în alertă polițiștii, inventând că au fost răpite și abuzate