Antena Meniu Search
x

Fetiţă de 10 ani răpită de pe stradă de un vecin, la Iaşi, şi batjocorită 24 de ore

O fetiţă de 10 ani a fost răpită de pe stradă de un vecin, într-o comună din Iaşi, şi abuzată 24 de ore. Bărbatul a ameninţat-o pe copilă cu un cuţit ziua în amiaza mare şi a dus-o la el acasă, unde şi-a bătut joc de ea.

de Redactia Observator

la 03.03.2019, 09:48

Fetiţă de 10 ani batjocorită
Fetiţă de 10 ani răpită de pe stradă la Iaşi de un vecin şi batjocorită 24 de ore - Twitter

O fetiţă de 10 ani a fost răpită de pe stradă de un vecin, într-o comună din Iaşi, şi abuzată 24 de ore. Bărbatul a ameninţat-o pe copilă cu un cuţit ziua în amiaza mare şi a dus-o la el acasă, unde şi-a bătut joc de ea.

Calvarul prin care a trecut o fetiță de 10 ani din Iași a ieșit la iveală după ce individul care a profitat de ea a ajuns în spatele gratiilor. Amenințată cu un cuțit, copila a fost luată de pe stradă și sechestrată timp de 24 de ore în casa agresorului, unde a fost violată. 

Cel care a abuzat-o sexual este un bărbat de 48 de ani care nu și-a recunoscut faptele în momentul în care a fost audiat. 

Detaliile îngrozitoare figurează într-un dosar înregistrat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași. Eduard Chinez, un bărbat din satul ieșean Fărcăşeni, comuna Strunga, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat de viol și lipsire de libertate în mod ilegal. 

El nu recunoaște faptele de care este acuzat, fiind suspectat că ar fi batjocorit o fetiță de 10 ani, scrie Ziarul de Iași. Potrivit anchetatorilor, pe 10 februarie 2019, în jurul orei 11, Eduard Chinez a oprit o copilă de 10 ani care trecea prin fața locuinței sale. A obligat-o să intre în curte, a încuiat poarta și apoi a băgat-o cu forța în casă. 

Acolo a ținut-o sechestrată timp de 24 de ore. "La solicitarea acesteia de a o lăsa să meargă acasă, autorul a ameninţat-o cu un cuţit. În acest interval de timp, inculpatul a consumat băuturi alcoolice şi, de două ori, a dezbrăcat minora pe care a obligat-o să suporte acte sexuale orale şi acte de natură sexuală. Fiind audiat în cauză, inculpatul Chinez Eduard a negat comiterea faptelor pentru care este cercetat.", au precizat procurorii ieşeni, conform sursei citate. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Fetiţă de 10 ani răpită de pe stradă de un vecin, la Iaşi, şi batjocorită 24 de ore