Antena Meniu Search
x

Ipoteză îngrozitoare legată de autorul ororii de la Baia Mare, unde o fetiţă de 5 ani dispărută de acasă a fost batjocorită şi ucisă

Ipoteză îngrozitoare legată de autorul ororii de la Baia Mare, unde o fetiţă de 5 ani dispărută de acasă a fost găsită după câteva ore fără suflare, torturată şi violată.

Iopteză îngrozitoare legată de autorul ororii de la Baia Mare
Iopteză îngrozitoare legată de autorul ororii de la Baia Mare, unde o fetiţă de 5 ani dispărută de acasă a fost batjocorită şi ucisă

Ipoteză îngrozitoare legată de autorul ororii de la Baia Mare, unde o fetiţă de 5 ani dispărută de acasă a fost găsită după câteva ore fără suflare, torturată şi violată. Criminologul Dan Antonescu a vorbit la Antena 3 despre profilul posibilului criminal şi nu exclude posibilitatea ca acesta să fie un minor.

Poliţia a împânzit zona Combinatului, unde fetiţa a fost găsită, dar autorul uneia dintre cele mai crude crime de la noi e de negăsit. Fetiţa a dispărut de casă luni în jurul prânzului şi a fost găsită în noapte, fără suflare, torturată şi violată. Oroarea a indignat întreaga comunitate de romi din care fetiţa făcea parte.

Dan Antonescu, renumit criminolog, a vorbit despre presupusul făptaş şi nu exclude posibilitatea ca acesta să fie un minor: "Putem lua în calcul persoane de vârste mici. De la 8-9 ani. Este incredibil de la ce vârste au început să comită aceste fapte. Sunt şi copii care comit atrocităţi. E voba despre lipsă de educaţie, de supraveghere, teribilism."

După părerea criminologului, autorul faptei ar putea avea probleme psihice: "Nu pot să mă pronunţ dacă e matur sau adolescent. E clar că are probleme psihice."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Ipoteză îngrozitoare legată de autorul ororii de la Baia Mare, unde o fetiţă de 5 ani dispărută de acasă a fost batjocorită şi ucisă