Antena Meniu Search
x

Fetiţă de 5 ani, în comă profundă după ce a fost lovită de o maşină, în Suceava

O fetiță de doar cinci ani e în comă profundă la Spitalul "Sfântul Ioan cel Nou" din Suceava, după ce a fost lovită de o mașină în timp ce traversa în mod neregulamentar, în localitatea Marginea.

de Redactia Observator

la 25.03.2019, 15:29

Fetița din Marginea lovită de mașină
Copila este în comă profundă, la Spitalul Judeţean "Sfântul Ioan cel Nou" Suceava - Arhivă

O fetiță de doar cinci ani e în comă profundă la Spitalul "Sfântul Ioan cel Nou" din Suceava, după ce a fost lovită de o mașină în timp ce traversa în mod neregulamentar.

Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție Suceava, copila a fost accidentată duminică, în jurul orei 15:42, pe Drumul Național 2E, în comuna Marginea, de către o localnică de 27 de ani, din aceeași localitate.

Fetița era nesupravegheată atunci când s-a angajat în traversarea neregulamentară a drumului. 

Polițiștii sosiți la fața locului au testat-o pe conducătoarea auto cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, informează Monitorul de Suceava

Starea copilei este foarte gravă, a declarat dr. Mircea Macovei, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean "Sfântul Ioan cel Nou". Fetița a suferit un traumatism cranio-cerebral grav, a avut un stop cardio-respirator care a fost resuscitat, contuzie toraco-abdominală, hepatică şi splenică.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Evenimente » Fetiţă de 5 ani, în comă profundă după ce a fost lovită de o maşină, în Suceava