Antena Meniu Search
x

Fetița dată dispărută ieri în Tulcea, găsită moartă în Dunăre. Trupul copilei era în apă, pe malul stâng al Brațului Sulina

Deznodământ tragic în cazul fetiței de 4 ani căutate încă de ieri de polițiști și pompieri, după ce a dispărut din curtea casei sale din Vulturu, județul Tucea. Copila a fost găsită fără suflare în Dunăre, în această dimineață.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 13.07.2023, 12:08

Fetița dată dispărută ieri în Tulcea, găsită moartă în Dunăre. Trupul copilei era în apă, pe malul stâng al Brațului Sulina - IPJ Tulcea

Polițiștii din comuna Maliuc au intrat în alertă seara trecută, după ce o fetiță în vârstă de 4 ani a dispărut din curtea casei sale din localitatea tulceană Vulturu. Mama copilului a fost cea care a alertat autoritățile prin apelul la numărul de urgență 112 în jurul orei 17.00, iar după primirea apelului, mai multe echipe operative au început să caute copila. Împreună cu pompieri și voluntari din zonă au demarat cercetările, în speranța de a găsi fetița cât mai curând posibil.

Fetița dispărută în Tulcea a fost găsită moartă în Dunăre

Miercuri seara și joi dimineața a continuat căutarea fetiței. Au participat forțe mărite, inclusiv patru ambarcațiuni cu sonar și termoviziune și un câine de urmă.

Din nefericire, în această dimineață, micuța a fost găsită fără suflare în Dunăre, în zona malului stâng al Brațului Sulina. "În seara zilei de 12 iulie a.c. și în dimineața zilei de astăzi, 13 iulie 2023, au fost continuate activitățile de căutare a minorei în vârstă de 4 ani, dispărută din localitatea Vulturu, județul Tulcea. Activitățile specifice de căutare au fost efectuate cu forțe mărite, fiind constituite echipe formate din polițiști din cadrul I.P.J. Tulcea, Serviciul de Poliție Delta Dunării, polițiști de frontieră și pompieri din cadrul ISU Delta Tulcea, fiind folosite 4 ambarcațiuni cu sonar și termoviziune și un câine de urmă. De asemenea, activitățile de căutare au fost sprijinite de către pădurari din cadrul Ocolului Silvic, un inspector ecolog din cadrul Administrației Rezervației Biosferei Delta Dunării și cetățeni voluntari, din localitate. În această dimineată, echipele de căutare au identificat trupul neînsuflețit al minorei în vârstă de 4 ani, în zona malului stâng al Brațului Sulina", au transmis reprezentanții IPJ Tulcea.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei, care va ajuta la stabilirea cauzelor exacte ale decesului. În paralel, anchetatorii continuă cercetările pentru a determina condițiile și împrejurările în care s-a produs această tragedie.

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor obținute de reporterul Observator Cristina Niță -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Fetița dată dispărută ieri în Tulcea, găsită moartă în Dunăre. Trupul copilei era în apă, pe malul stâng al Brațului Sulina