Antena Meniu Search
x

Video Fetiţă de 13 ani, bătută cu sălbăticie de alte două de aceeaşi vârstă, după o ceartă spontană. Momentul revoltător, filmat

Fenomentul violenţei între adolescenţi capătă proporţii îngrijorătoare, în condiţiile în care pedepsele, la fel ca şi măsurile de prevenţie, aproape că nu există. Un nou filmulet, postat de o mamă pe Internet, stârneşte revoltă. Fetiţa ei de 13 ani este bătută crunt de alte două, cam de aceeaşi vârstă. Într-un foişor, în parcul public din oraşul Roman. Şi în uralele unor martori mai mult încântaţi de scene. Copila a ajuns la spital, cu răni serioase. Ce se va întâmpla cu agresoarele, e greu de spus. La 13, respectiv 15 ani, pedepsele, dacă există, nu sunt foarte aspre. 

de Redactia Observator

la 28.04.2024, 13:32

Vezi și

Din primele date, totul ar fi pornit în urma unui conflict spontan. Polițiștii au fost sesizați că o minoră fost victima unei agresiuni. Aceștia au deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii de lovire sau alte violențe și fac incontinuare cercetări pentru a stabili cu exactitate de la ce a pornit conflictul, care au fost motivele ce au dus la scenele de violență. Vorbim într-adevăr de persoane minore: victima în vârstă de 13 ani, iar agresoarele, 13 respectiv 15 ani. 

Fetiţă de 13 ani, snopită în bătaie de alte două

În urma loviturilor primite, fetița a ajuns la spitalul municipal din Român. Medicii i-au acordat primele îngrijiri medicale, a fost supusă mai multor investigații amănunțite, apoi s-a decis transferul acesteia la un spital din județul Iași pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate, unde a și fost de altfel internată.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii de lovire sau alte violențe, pentru a se stabili cauzele și condițiile producerii acestui conflict.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 4 voturi
Întrebarea zilei

V-aţi vaccinat sau urmează să vă vaccinaţi împotriva rujeolei?

Observator » Evenimente » Fetiţă de 13 ani, bătută cu sălbăticie de alte două de aceeaşi vârstă, după o ceartă spontană. Momentul revoltător, filmat