Antena Meniu Search
x

Video Fetiţa de 13 ani din Neamţ a murit în drum spre şcoală, când traversa strada. A fost izbită în plin de maşina unei tinere şoferiţe

O copilă de numai 13 ani a sfârşit tragic în această dimineaţă, după ce a fost lovită de o maşină în localitatea Turtureşti din judeţul Neamţ. Fetiţa mergea la şcoală şi a fost lovită de o maşină pe un drum naţional. 

de Angela Bertea

la 12.10.2022, 14:34

Vezi și

Tragedia a avut loc în această dimineaţă, în jurul orei 7.30. Fetiţa era elevă la o unitate de învăţământ din Piatra Neamţ şi s-ar fi îndreptat spre un mijloc de transport în comun pentru a ajunge la şcoală.

Din primele cercetări, în timp ce şoferiţa de 25 de ani se deplasa cu maşina pe DN 15, a accidentat-o pe minora de 15 ani. Cadrele medicale sosite la faţa locului au efectuat manevrele de resucitare, dar copila nu a putut fi salvată, declarându-se decesul. Totodată, se pare că micuţa ar fi traversat fără să se asigure. 

În zona în care a avut loc accidentul nu există trotuar şi nici trecere de pietoni. Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz şi continuă cercetările sub aspectul infracţiunii de ucidere din culpă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Fetiţa de 13 ani din Neamţ a murit în drum spre şcoală, când traversa strada. A fost izbită în plin de maşina unei tinere şoferiţe