Antena Meniu Search
x

Fetiţa de 2 ani, dispărută fără urmă într-o pădure din Prahova A FOST GĂSITĂ la un kilometru distanţă de casă!

Au fost momente dramatice în Prahova, unde o amplă operaţiune de salvare a fost declanşată după dispariţia unei fetiţe de doi ani.

Au fost momente dramatice în Prahova, unde o amplă operaţiune de salvare a fost declanşată după dispariţia unei fetiţe de doi ani. Ana Maria a fost găsită după două ore de căutări tensionate.

UPDATE: Fetiţa de doi ani care a dispărut în zona din comuna Dumbrava, sat Zănoaga, a fost găsită, după două ore de căutări, la o distanţă de aproximativ un kilometru de casă. Ana Maria a fost preluată de medicii din Ploieşti.

RECOMANDARE - Ce se va întâmpla cu fetiţa salvată de un câine-poliţist după ce a fost lăsată de mama sa la marginea unei păduri

Pe acelaşi subiect

Câinele REF (foto) a fost cel care a găsit-o pe micuță, luându-i urma și i-a dus pe salvatori direct la țintă. Copila era pe malul râului Teleajăn, într-o altă zonă faţă de cea indicată de mama sa, spune Observatorulph.ro.

Potrivit medicilor de la ambulanţă care au consultat-o, Ana Maria avea o hipotermie uşoară şi a fost transportată la Spitalul de Pediatrie Ploieşti.

16 pompieri, 7 jandarmi, 2 agenti de politie si zeci de localnici au căutat-o. Pe fetiţă o cheamă ​Ana Maria, era îmbrăcată cu pantaloni si bluza roșie, căciulă alb cu rosu si ghetute gri.

Ştirea iniţială

Dispariţia a fost anunţată de mama fetiţei, în urmă cu puţin timp. Femeia a plecat de acasă împreună cu fetița, fiind certata cu concubinul. Ulterior s-a întors și a lăsat copilul în apropierea casei, lângă pădure, cu cei trei căței ai lor.

Mama a intrat în casă cu intenția de a lua ceva și a se întoarce după fetita, dar nu a mai găsit-o. Atunci a dat alarma.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Fetiţa de 2 ani, dispărută fără urmă într-o pădure din Prahova A FOST GĂSITĂ la un kilometru distanţă de casă!