Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O fetiţă de 10 ani a fost dezbrăcată într-un supermarket din Ploieşti sub ochii clienţilor: 'Mi-au luat copilul pe sus!'

O fetiţă de 10 ani din Ploieşti a fost dezbrăcată şi percheziţionată de agenţii de pază ai unui supermarket, chiar sub ochii clienţilor.

de Redactia Observator

la 22.02.2018 , 16:19

O fetiţă de 10 ani a fost dezbrăcată într-un supermarket din Ploieşti sub ochii clienţilor

O fetiţă de 10 ani din Ploieşti a fost dezbrăcată şi percheziţionată de agenţii de pază ai unui supermarket, chiar sub ochii clienţilor.

Totul s-a întâmplat, astăzi, în magazinul Profi de pe strada Streiului din Ploieşti, acolo unde agenţii de pază şi o angajată a supermarketului au oprit o fetiţă de 10 ani care se afla la cumpărături împreună cu mama ei.

Fetiţa a fost dezbrăcată şi percheziţionată de faţă cu clienţii după ce angajata magazinului a crezut că fetiţa a furat un pachet de gumă de mestecat.

Articolul continuă după reclamă

"Copilul meu plânge de nu se mai opreşte. Se uitase mai devreme la un pachet de gumă, l-a luat din raft şi l-a pus înapoi. La ieşirea de la casă, probabil casierul sau altcineva i-a făcut semn acestei angajate. Mi-a luat copilul pe sus, practic. A dezbrăcat-o de geacă şi i-a ridicat bluza sa o controleze. Adică toţi cei de faţă mi-au văzut copilul pe jumătate dezbrăcat. Evident că nu a găsit nimic nici asupra ei şi nici în ghiozdan. Presupunând că ar fi fost vorba despre un copil care fura, nici atunci nu ar fi trebuit să procedeze astfel. Ar fi trebuit să o tragă într-un colţ, de faţă cu tutorele, să o întrebe frumos, în niciun caz să o percheziţioneze pentru că nu are niciun drept. Este oribil ce s-a întâmplat, nu-mi revin din şoc, iar copilul plânge de atunci de nu o mai pot opri", a povestit femeia pentru prahovaeconomica.eu.

Femeia a declarat că va depune plângere la Poliţie împotriva angajatei care a dezbrăcat-o pe fiica ei sub ochii clienţilor din magazin.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » O fetiţă de 10 ani a fost dezbrăcată într-un supermarket din Ploieşti sub ochii clienţilor: 'Mi-au luat copilul pe sus!'