Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Alertă de urgenţă pentru Cristina, o fetiţă de 12 ani dispărută la Cluj

Fata este de negăsit de cel puţin 24 de ore, iar nimeni nu pare să ştie ce s-a întâmplat cu ea sau unde s-ar putea afla.

de Cristian Ionescu

la 12.01.2020 , 10:48

Fetita este căutată de poliţişti Fărcaş Iasmina-Cristina a disparut din Cluj - Politia Romana

Fata este de negăsit de cel puţin 24 de ore, iar nimeni nu pare să ştie ce s-a întâmplat cu ea sau unde s-ar putea afla.

Fărcaş Iasmina-Cristina, o fetiţă de 12 ani, este dată în urmărire, după ce ar fi dispărut din comuna Sînpaul, judeţul Cluj. Poliţiştii încearcă să dea de urma copilei, dar au nevoie de ajutor.

Fetiţă de 12 ani, dispărută de acasă

Articolul continuă după reclamă

Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că, sâmbătă, în jurul orei 9:00, Fărcaş Iasmina-Cristina, în vârstă de 12 de ani, din comuna Sînpaul, judeţul Cluj, a plecat de acasă şi nu s-a mai întors la locuinţă.

Poliţiştii din Cluj caută o fată de 12 ani din comuna Sînpaul care a plecat de acasă încă de dimineaţă şi nu a mai revenit.

Semnalmente: Înălţime de aproximativ 1,40m, 60-70 kg, păr lung, brunet, purtat adesea prins la spate, ochii negri, fară semne particulare. În momentul plecării de la locuinţă, minora purta o bluză de culoare neagra, pantaloni- blugi de culoare albastră, cizme de culoare maro.

Cristian Ionescu Like
Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Evenimente » Alertă de urgenţă pentru Cristina, o fetiţă de 12 ani dispărută la Cluj