Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Mobilizare uriașă pentru Veronica. Fetiţa de 11 ani, din Vaslui, a lăsat un bilet de adio, apoi a dispărut fără urmă. Părinţii copilei sunt în stare de şoc

Poliţiştii din Vaslui sunt în alertă, după ce o fetiţă de numai 11 ani, din comuna Bălteni, a dispărut. Copila a plecat de acasă şi nu s-a mai întors.

de Redactia Observator

la 13.06.2018 , 14:12

Poliţiştii din Vaslui sunt în alertă, după ce o fetiţă de numai 11 ani, din comuna Bălteni, a dispărut. Copila a plecat de acasă şi nu s-a mai întors.

Potrivit Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vaslui, fata a lăsat un bilet de adio adresat mamei sale.

"Dispariţia minorei a fost sesizată de tatăl acesteia, care a precizat că fetiţa a mers la culcare împreună cu cei doi fraţi ai săi la ora 20.30. 

Articolul continuă după reclamă

Bărbatul a constatat în jurul orei 0.30 lipsa minorei. În locuinţă a fost găsit un bilet de rămas bun adresat de către minoră mamei", au declarat reprezentanţii IPJ.

PRICOP VERONICA CATALINA are o înălţime de aproximativ 1,60 m, constituţie atletică, păr lung, blond şi nu prezintă semne particulare. Nu se cunosc obiectele de îmbrăcăminte purtate de aceasta la momentul dispariţiei.

La acţiunile de căutare participă poliţişti, ajutaţi de localnici din zonă.

Dacă ați văzut această persoană sau aveți informații despre ea, anunțați cea mai apropiată unitate de poliție sau apelați 112.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Mobilizare uriașă pentru Veronica. Fetiţa de 11 ani, din Vaslui, a lăsat un bilet de adio, apoi a dispărut fără urmă. Părinţii copilei sunt în stare de şoc