Antena Meniu Search
x

Fetiţa dispărută din Popeşti Leordeni, după o ceartă cu sora, a fost găsită după mai bine de 24 de ore

Operaţiune de salvare contracronometru! Sute de poliţişti din Bucureşti şi Ilfov, dar şi jandarmi, criminalişti şi voluntari au fost aproape 24 de ore pe urmele unei fetiţe de 10 ani.

de Redactia Observator

la 02.10.2019, 21:33

Vezi și

Operaţiune de salvare contracronometru! Sute de poliţişti din Bucureşti şi Ilfov, dar şi jandarmi, criminalişti şi voluntari au fost aproape 24 de ore pe urmele unei fetiţe de 10 ani. După o ceartă cu sora ei, fata a spus că merge să se joace în oraş, dar nu a mai fost de găsit. Mobilizarea impresionantă a dus la salvarea ei.

Aceste imagini o arată pe fetiţa de 10 ani la doar 30 de minute de la dispariţia din Popeşti Leordeni. La cinci kilometri de casă, este filmată când merge singură pe trotuar. Ţine în mâini o bluză şi niciun adult din jurul ei nu întreabă ce face o fetiţă singură, într-o zonă aglomerată. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Speriaţi că fata lor ar fi putut fi răpită, părinţii au alertat poliţia. Agenţii nu au mai aşteptat 24 de ore până se demareze căutările, aşa cum spune legea. Peste o sută de poliţişti, criminalişti, jandarmi, dar şi zeci de salvatori voluntari au pornit în căutarea ei, iar fotografia fetei a fost răspândită rapid. 

S-a patrulat în Popeşti, centrul Bucureştiulul, parcul Văcăreşti, zona de nord, zona centrală, gările şi autogările şi principalele ieşiri din oraş.

S-au parcurs peste două mii de kilometri în 24 de ore de către salvatorii voluntari. Au fost periate câmpurile aflate în jurul oraşului Popeşti Leordeni, dar şi cele din jurul Bucureştiului.

Unul dintre salvatorii voluntari spune că "s-a căutat pe fiecare stradă în parte, asfaltată sau neasfaltată, pe diferite câmpuri, zone luminate, mai puţin luminate unde poate s a retras. Nu era foarte echipată pentru vreme rece, dar avea o bluziţă la ea".

În Popeşti Leordeni, oraşul în care familia se stabilise de curând, teama s-a instalat rapid.

La aproape 24 de ore de la dispariţie au venit şi primele veşti. Fata fusese văzută de un trecător, la opt kilometri de casă. 

Copila le-a povestit agenţilor că a plecat de acasă după ce s-a certat cu sora ei. A ajuns în Bucureşti cu un autobuz. A mers mai întâi în Sectorul 4 al Capitalei, iar seara s-a jucat în Orăşelul Copiilor. 

A înnoptat în scara unui bloc, iar dimineaţă şi-a continuat drumul prin Capitală. Poliţiştii spun că fata a avut noroc, pentru că în drumul ei nu au apărut pericole, şi le cer tuturor părinţilor să-şi supravegheze mai bine copiii. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Fetiţa dispărută din Popeşti Leordeni, după o ceartă cu sora, a fost găsită după mai bine de 24 de ore