Antena Meniu Search
x

După 8 zile de căutări, Adelina, fetiţa înecată în râul Cibin, a fost găsită la 26 de kilometri de locul unde s-a produs tragedia

Adelina, o fetiță de cinci ani, care s-a înecat în apele râului Cibin, a fost găsită după 8 zile de căutări fără încetare. Corpul fără viaţă al micuţei a fost găsit la 26 de kilometri depărtare de locul tragediei, în zona localităţii Tălmaciu.

de Redactia Observator

la 01.07.2020, 22:37

masina pompieri
Fetiţa înecată în râul Cibin a fost găsită, la 26 kilometri distanţă de locul tragediei - Observator/Foto de Arhivă
  • Fetiţa înecată în râul Cibin a fost găsită după 8 zile
  • Pompierii au căutat-o fără oprire

După mai bine de  8 zile de misiune zilnică, determinare și efort susținut, fetița căzută accidental în râul Cibin a fost găsită de pompierii militari.

Din primele informații, trupul copilul a fost găsit în zona localității Tălmaciu, la 26 km de locul unde s-a produs tragedia, pe malul râului Cibin.

Maiorul Lucian Trefaș, comandantul ISU Sibiu, spunea că pompierii militari și scafandrii fac tot posibilul ca să o găsescă pe fetiță, după ce bunicul micuţei s-a declarat nemulţumit de eforturile pompierilor.

"Eu pot să vă spun că noi facem tot ce se poate face în această situație dar intervenția e organizată pe sectoare. Noi intervenim din zone diferite. Dacă rudele nu ne văd mereu, nu înseamnă că noi nu suntem acolo. Încercăm să găsim altă metodă de intervenție. Dar aș vrea să subliniez că oamenii noștri lucrează 48/ 24 ca să o găsească pe fetiță. Pe scafandrii de la Vâlcea nu mai putem conta, au și ei misiunile lor. Încercăm acum să găsim din altă parte. Dar nu renunțăm. Vom căuta în continuare", a explicat, pentru Ora de Sibiu, comandantul ISU.

Adelina, o fetiţă de numai 5 ani, a căzut în râul Cibin. Copila se juca pe mal, s-a aplecat după ce i-a căzut un pantof și a fost luată de ape.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » După 8 zile de căutări, Adelina, fetiţa înecată în râul Cibin, a fost găsită la 26 de kilometri de locul unde s-a produs tragedia