Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Fetiţa de 4 ani a unei românce, salvată de carabinerii din Brescia dintr-o maşină încuiată

O fetiță de 4 ani, încuiată într-o mașină, a fost salvată de doi polițiști, atraşi de urletele copilei. Copilul este de origine română, informează autorităţile.

de Redactia Observator

la 06.06.2018 , 15:35

Fetiţa de 4 ani a unei românce, salvată de carabinerii din Brescia dintr-o maşină încuiată Fetiţa de 4 ani a unei românce, salvată de carabinerii din Brescia dintr-o maşină încuiată

O fetiță de 4 ani, încuiată într-o mașină, a fost salvată de doi polițiști, atraşi de urletele copilei.

Copilul este de origine română, informează autorităţile.

Potrivit presei italiene, o fetiţă de 4 ani si jumatate, abandonata într-o masina, a fost salvata de doi ofiteri de politie, atrasi de plangerea ei. Copilul este de origine română, și a fost găsită în mașina unei prietene a mamei sale, parcată la soare cu fereastra ușor coborâtă, în apropierea unui supermarket.

Articolul continuă după reclamă

Prietena mamei, care a avut custodia copilului, a spus că mama îi încredințase fiica înainte de a pleca în vacanța de vară. Femeia a respins acuzaţiile, spunând că a părăsit copilul în mașină doar pentru câteva minute, timpul pentru a face câteva lucruri.

Se pare că fetița, care țipa în disperare în momentul salvării, plângea nu atât din cauza căldurii, cât și pentru că era îngrozită, fiind singură. Incidentul a avut loc în Via Lamarmora din Brescia, iar mașina în care copilul a fost găsit de cei doi agenți este un Citroen C3.

Poliția a contactat mama copilului, care s-a întors imediat din concediu.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Fetiţa de 4 ani a unei românce, salvată de carabinerii din Brescia dintr-o maşină încuiată