Antena Meniu Search
x

Video Fetiță spulberată după ce a țâșnit în fața mașinii, pe o stradă din Timiș. Copila a fost aruncată câțiva metri pe asfalt

O cameră de supraveghere a surprins momentul teribil în care șoferiță spulberă cu mașina o fetiță pe o stradă din localitatea Dumbrăvița, lângă Timișoara. Din fericire, copila de 12 ani, care traversase prin loc nepermis, a suferit răni ușoare, care nu îi pun viața în pericol.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 21.10.2022, 14:23

Vezi și

Accidentul s-a produs joi seară, pe o stradă din Dumbrîvița, județul Timiș. 

Fetița a fost lovită și aruncată câțiva metri pe asfalt

Conform polițiștilor, o fetiță în vârstă de 12 ani a țâșnit în fața unei mașini, fiind lovită în plin și aruncată câțiva metri pe asfalt. Momentul impactului a fost surprins de o cameră de supraveghere.

"O femeie, în vârstă de 36 de ani, a condus un autoturism pe strada Arinului dinspre strada Dorului către strada Tărnava din Dumbrăvița, iar la un moment dat a surprins și accidentat o fețită, în vârstă de 12 ani, care a traversat strada prin loc nepermis. În urma impactului, fetița a fost rănită și transportată la spital. Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă", au transmis reprezentanții IPJ Timiș.

Din fericire, deși impactul a fost puternic, copila a suferit răni ușoare, care nu îi pun viața în pericol.

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor și imaginilor obținute de reporterul Observator Iulia Pop -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Fetiță spulberată după ce a țâșnit în fața mașinii, pe o stradă din Timiș. Copila a fost aruncată câțiva metri pe asfalt