Antena Meniu Search
x

Video Fetiţe de 12 şi 13 ani, violate şi filmate de un poliţist şi un pompier din Iaşi. Cum au ieşit la iveală ororile comise de cei doi încă din ianuarie: "E şocant"

Caz revoltător într-un sat din Iași. Un polițist și un pompier care ar fi trebuit sa apere oamenii din comunitate sunt acuzaţi că au întreţinut relaţii intime cu copile de 12 şi 13 ani. Mai mult, pompierul ar fi filmat scenele si apoi le-ar fi distribuit prietenilor săi.

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 06.10.2023, 19:31

Vezi și

Ororile au ieşit la iveală de curând. "Mama uneia dintre fete a observat că între fiica sa în vârstă de 13 ani şi tânărul pompier existau conversaţii nepotrivite, în care existau de asemenea şi fotografii indecente. Fără să stea pe gânduri femeia a mers la poliţie şi a făcut o plângere care a declanşat întreaga anchetă", transmite Clara Mihociu, reporter Observator.

Reţinuţi pentru sex cu minore

Anchetatorii au descoperit că relaţia dintre cei doi începuse în luna ianuarie. Timp de nouă luni, pompierul ar fi profitat de copilă, ba chiar ar fi ar fi pozat-o şi înregistrat-o în ipostaze sexuale. Mai mult, filmuleţele le-ar fi trimis şi pritenilor săi.

"Ca urmare a arestului preventiv, soldatul va fi suspendat din funcţie", a declarat Laurenţiu Listar, purtător de cuvânt ISU Iaşi.

Pe acelaşi subiect

Un alt caz grav a ieşit la iveală

Ancheta a scos la iveală un caz şi mai grav. Poliţistul din localitate, prieten cu pompierul, ar fi întreținut raporturi sexuale cu două copile de 12, respectiv 13 ani, încă din februarie 2020. Nu este prima dată când are probleme cu legea. 

"În 2021 poliţistul a fost anchetat de Direcţia Naţională Anticorupţie într-un dosar deschis pentru abuz în serviciu şi fals intelectual. Era acuzat la acel moment de anchetatori pentru că ar fi dat o sancţiune mai blândă unui şofer care făcuse o depăşire neregulamentară. Iar acest lucru l-ar fi făcut fiindcă bărbatul respectiv era o cunoştinţă apropiată şefului său ierarhic", adaugă Clara Mihociu, reporter Observator.

Agentul a fost în mijlocul unui scandal şi vara aceasta, după ce a fost filmat pe stradă lovindu-şi concubina.

Vestea arestării celor doi a şocat comunitatea. "E ceva şocant, nu putea să ia ei pe cineva mai de vârsta lor? În cine să mai avem încredere dacă tocmai omul legii face aşa ceva. A profitat de funcţia pe care o avea el, că era poliţist", spune un vecin. 

Pompierul şi poliţistul, după gratii

Pompierul şi poliţistul au ajuns după gratii. Cazurile de abuz asupra copiiilor pot fi semnalate la numărul de urgență 119. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Fetiţe de 12 şi 13 ani, violate şi filmate de un poliţist şi un pompier din Iaşi. Cum au ieşit la iveală ororile comise de cei doi încă din ianuarie: "E şocant"