Antena Meniu Search
x

Video Fidelitate până la moarte şi dincolo de ea: Un câine a rămas zeci de minute nemişcat lângă prietenul său mort, după ce a fost lovit de o maşină în Curtea de Argeş

Fidelitatea câinilor nu mai este de mult pusă la îndoială. Iar faptul că nu îşi abandonează prietenii nici după moarte o confirmă o imagine emoţionantă de la Curtea de Argeş.

de Redactia Observator

la 26.08.2022, 14:54

Un câine a stat nemişcat zeci de minute lângă prietenul său cel mai bun, care a fost călcat de maşină. A încercat să îl mişte, a stat cuminte şi a aşteptat ca acesta să se ridice.

A stat lângă prietenul său mort 

Când a văzut că patrupedul nu dă niciun semn, a încercat să îl trezească, atingându-l cu laba sau boticul. Chiar şi aşa nu a plecat de lângă el. S-a aşezat şi l-a păzit. Imaginile au fost surprinse de un localnic şi au devenit virale, după ce au fost postate pe Facebook, alături de mesajul:

„Impresionant și emoționant! În urmă cu câteva ore un câine a fost călcat mortal pe strada Râmnicu Vâlcea din Curtea de Argeș. Cum animalul era la jumătatea drumului, un alt câine (cel din filmare) îl păzea chiar în mijlocul străzii să nu mai fie călcat. În cele din urmă l-a tras puțin câte puțin spre marginea drumului, păzindu-l în continuare de ore bune ca un prieten adevărat. Oamenii au multe de învățat de la aceste necuvântătoare!”

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Fidelitate până la moarte şi dincolo de ea: Un câine a rămas zeci de minute nemişcat lângă prietenul său mort, după ce a fost lovit de o maşină în Curtea de Argeş