Antena Meniu Search
x

Video "Fii atent unde a aruncat-o. Direct în plin i-a luat!". Soţ şi soţie ce se țineau de mână, spulberaţi pe trecere de un şofer beat, în Târgu Jiu

Tragedie pe o şosea din municipiul Târgu Jiu. O femeie a murit, iar soţul ei a ajuns cu răni grave la spital, după ce au fost spulberaţi pe o trecere de pietoni de o maşină condusă de un şofer beat.
Bărbatul conducea cu viteză şi, cu simţurile amorţite, n-a mai putut călca frâna. Vă avertizăm că urmează imagini și detalii cu un puternic impact emoțional.

de Redactia Observator

la 21.03.2022, 09:21

Vezi și

Fii atent unde e trecerea de pietoni şi unde a aruncat-o!

Soţ şi soţie ce se ţineau de mână, într-o plimbare prin oraş, duminică seara. Într-o singură clipă, s-au trezit spulberaţi de un autoturism în timp ce traversau bulevardul pe o trecere de pietoni.

Direct în plin i-a luat. Doar a pus o frână... A avut viteză! A avut viteză! 

Femeia a fos aruncată câţiva metri după impact

Pe acelaşi subiect

În urma impactului deosebit de violent, femeia a fost aruncată la câţiva metri pe şosea. Soţul ei a rămas lipit de asfalt, după ce a fost izbit puternic. Până la sosirea ambulaţei, un martor a încercat să o resusciteze pe femeie. În zadar însă.

Lorena Ghiță purtător de cuvânt IPJ Gorj: Femeii i-a fost acordat primul ajutor, fiindu-i efectuate manevre de resuscitare de către echipajul medical prezent la fața locului, constatându-se decesul acesteia. 

Soţul femeii a suferit răni severe la mâini şi picioare şi a ajuns pe masa de operaţie.

Mihaela Țicleanu, purtător de cuvânt SJU Târgu Jiu: I-a fost acordat primul ajutor la Unitatea de Primiri Urgenţe şi va rămâne internat la secţia ortopedie, având fracturi la membrul superior cât şi la cel inferior. 

Şoferul băuse înainte de a se urca la volan

Şoferul inconştient băuse bine înainte de a se urca la volan. Culmea, bărbatul era angajat al Direcției Sanitar Veterinare din Gorj.

Lorena Ghiță purtător de cuvânt IPJ Gorj: Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » "Fii atent unde a aruncat-o. Direct în plin i-a luat!". Soţ şi soţie ce se țineau de mână, spulberaţi pe trecere de un şofer beat, în Târgu Jiu