Antena Meniu Search
x

Video "Mai mişcă, sărăcuţa!" Doi oameni, spulberaţi pe o trecere de pietoni din Târgu Jiu. Victima decedată a fost resuscitată de un martor

Un accident grav de circulaţie a avut loc în acestă după-amiază pe o stradă din Târgu Jiu. În urma impactului puternic, una dintre victime a decedat.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 20.03.2022, 15:24

Vezi și

Două persoane au fost lovite de un autoturism pe o trecere de pietoni în apropiere de Prefectura din oraş. Una dintre victime a fost lovită atât de puternic încât în urma impactului cu solul a răms ţintuită într-o baltă de sânge.

Martorii au solicitat de urgenţă o ambulanţă, iar până la sosirea medicilor, unul dintre bărbaţii care au asistat la întrega scenă a început să efectueze manevrele de resuscitare pentru femeia lovită, aflată în stare gravă. În cele din urmă, medicii u declarat decesul femeii. Ce de-a doua victimă, un bărbat, a ajuns la UPU. Are probleme la o mână și la un picior şi va fi internat la secţia de Ortopedie.

Soferul vinovat era băut, având o lcoolemie de 0,80 şi era angajat la Direcţia Sanitar Veterinară Gorj

Ştire în curs de actulizare...

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » "Mai mişcă, sărăcuţa!" Doi oameni, spulberaţi pe o trecere de pietoni din Târgu Jiu. Victima decedată a fost resuscitată de un martor