Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Galerie foto Un TIR care transporta ajutoare pentru refugiaţii ucraineni s-a răsturnat pe un drum din Iaşi. Un al doilea s-a împotmolit

Accident rutier duminică după-amiază, pe DE 85 în Mirosloveşti, judeţul Iaşi. Un TIR care transporta ajutoare pentru refugiaţii ucraineni, plecaţi din calea războiului, s-a răsturnat.

de Ovidiu Cojocaru

la 20.03.2022 , 14:37

În urma accidentului, circulaţia a fost oprită pe ambele sensuri de mers. TIR-ul transporta ajutoare aduse din Turcia, care trebuie să ajungă la refugiaţii ucraineni.  La locul evenimentului cţionează echipaje de prim jutor Pşcani, o autospecilă de intervenție cu modul de descarcerare și echipajele poliției rutiere. Conducătorul auto este de naţionalitate ucraineană, este conştient, cooperant,  şi a fost evaluat de către echipjul de prim ajutor. El a refuzat transportul la spital.

Şoferul unui al doilea autocamion, care trnsporta şi el ajutoare pentru ucraineni, a încercat să îl ocolească pe primul, dar a răms împotmolit.

Vezi și
Ovidiu Cojocaru Like
Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » Un TIR care transporta ajutoare pentru refugiaţii ucraineni s-a răsturnat pe un drum din Iaşi. Un al doilea s-a împotmolit