Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Filmul complet al atacului pedofilului asupra a doi copii într-un lift din București (Video)

Pedofilul care a atacat doi copii în liftul unui bloc din București este în continuare liber, în timp ce polițiștii sunt pe urmele sale.

de Redactia Observator

la 06.01.2018 , 17:11

Pedofilul care a atacat doi copii în liftul unui bloc din București este în continuare liber, în timp ce polițiștii sunt pe urmele sale.

Totul s-a întâmplat vineri dimineață, în liftul unui bloc din cartierul Drumul Taberei. Cei doi frați, o fetiță de 5 ani și un băiat de 9 ani, se aflau în grija unei vecine care locuiește la două blocuri distanță de cel în care ei trăiesc alături de părinți.

Ieri, mama celor doi se afla în spital, acolo unde a născut un al treilea copil, în timp ce tatăl se afla acasă. Cu toate acestea, micuții se aflau în grija vecinei care, la un moment dat, i-a trimis acasă pentru a aduce o cutie cu cereale.

Articolul continuă după reclamă
Pe acelaşi subiect

Pe drum, copiii au fost urmăriți de un pedofil care pare a avea vârsta de aproximativ 40-45 de ani. Văzând că cei doi sunt singuri, suspectul a intrat cu copiii în lift, i-a luat la întrebări, iar la un moment dat a început să îi sărute.

A urcat apoi cu liftul la etajul 8 al blocului, chiar dacă băiețelul i-a spus că ei trebuie să coboare la etajul 4. Potrivit declarației tatălui copiilor, agresorul i-a dus pe micuți la ultimul etaj, acolo unde a agresat-o pe fetiță, a sărutat-o și chiar i-a băgat mâna în pantaloni.

După aproximativ 10 minute, pedofilul împreună cu cei doi au luat din nou liftul, iar copiii au coborât la etajul 4, în timp ce suspectul a coborât la parter. În timp ce cobora cu liftul, agresorul s-a masturbat până ce a ajuns la parter.

În momentul în care au ajuns la vecina care avea grijă de ei, copiii i-au povestit prin ce au trecut după ce au fost certați că au întârziat. Femeia a fost cea care l-a anunțat pe tatăl micuților, iar acesta s-a uitat pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere din lift și de pe scara blocului.

Așa și-a dat seama că cei doi copii au fost abuzați sexual și a sunat imediat la numărul unic de urgență 112.

Polițiștii au deschis o anchetă și continuă cercetările pentru identificarea și prinderea suspectului.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » Filmul complet al atacului pedofilului asupra a doi copii într-un lift din București (Video)