Antena Meniu Search
x

Filmul tragediei care a distrus o familie din Teleorman. O fetiță de 3 ani, singurul supraviețuitor

Dublă crimă, urmată de sinucidere. Un bărbat şi-a ucis soţia şi fiica de un an şi trei luni, iar apoi şi-a luat viaţa. Martorul scenelor îngrozitoare a fost copilul cel mare al cuplului. La doar trei ani, fetiţa a ieşit în stradă şi a cerut ajutor pentru a-şi salva familia. Era însă prea târziu. Copila orfană a ajuns acum în grija statului.

Laurenţiu Rădulescu
de Laurenţiu Rădulescu

la 21.06.2020, 21:25

Vezi și
  • Ucigașul s-a întors recent din Germania.
  • Dubla crimă a fost anunțată de un localnic.

Dubla crimă urmată de sinucidere a îngrozit comunitatea din Merenii de Jos, Teleorman. Oamenii spun că scandalul ar fi început în jurul orei 4 dimineaţa. Cei doi soţi s-ar fi luat la ceartă, iar bărbatul, băut, şi-a înjunghiat soţia de zece ori, iar apoi a abandonat-o în holul casei.

Conflictul a trezit-o pe fata cea mică de un an şi trei luni care, cred anchetatorii, a început să plângă. Tatăl ei a dus-o în baie unde i-a luat viaţa. Apoi, s-a închis în dormitor şi s-a sinucis. Martor al scenelor cumplite a fost copilul cel mare al cuplului, o fetiţă de doar trei ani.

Imediat după comiterea crimei, cel de-al doilea copil al acestei familii a reuşit să iasă până la poartă. A aşteptat ca un bărbat să treacă prin zonă şi i-a povestit acestuia toate cele întâmplate.

Imediat, bărbatul a sunat la 112. Era deja ora 6 dimineaţa când au fost chemaţi poliţiştii şi paramedicii. Prea târziu ca să mai salveze pe cineva.

Teodora Dragolea, IPJ Teleorman: Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au constatat următoarele: în dimineaţa zilei, pe fondul unei discuţii în contradictoriu, un bărbat în vârstă de 60 de ani şi-a înjunghiat mortal soţia în vârstă de 39 de ani, iar într-o baie a locuinţei a fost găsit cadavrul unei fetiţe. Ulterior, într-o altă cameră a locuinţei a fost găsit şi autorul, care prezenta mai multe plăgi constatându-se şi decesul acestuia.

Bărbatul se întorsese de aproximativ trei săptămâni din Germania, unde lucra de câţiva ani. A stat în izolare şi în această perioadă, au început şi certurile cu soţia. Apropiaţii spun că era gelos şi că bănuia că soţia l-a înşelat.

”Nu avea scandal, nu avea nimic cu ea, acum Dumnezeu ştie. Era cam gelos”, spune o rudă.

”Îl ştiam, era om de treabă mamă, stătea mai mult prin străinătate. Nu, nu, eu nu l-am auzit pe omul ăla să facă scandal. Eu ştiu ce-o fi fost printre ei? că cică de când s-o întors acolo se tot certau”, declară o localnică.

Fetiţa orfană este acum în grija Direcţiei de Asistenţă Socială.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Filmul tragediei care a distrus o familie din Teleorman. O fetiță de 3 ani, singurul supraviețuitor