Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Filmare incredibilă la Iaşi. Poliţist, şef de post la Movileni, mort de beat şi plin de vomă, găsit dormind la volan, în mijlocul străzii, cu motorul pornit (VIDEO)

Şeful de post al comunei Movileni ar fi fost găsit beat criţă şi plin de vomă, dormind la volan, pe şoseaua dintre blocurile din cartierul Pacurari...

de Redactia Observator

la 02.10.2017 , 14:53

Filmare incredibilă la Iaşi. Poliţist, şef de post la Movileni, mort de beat şi plin de vomă, găsit dormind la volan, în mijlocul străzii, cu motorul pornit (VIDEO)

Şeful de post al comunei Movileni ar fi fost găsit beat criţă şi plin de vomă, dormind la volan, pe şoseaua dintre blocurile din cartierul Pacurari, Iasi, informează presa locală.

Poliţistul a fost gasit plin de voma, dormind la volanul unei masini Logan apartinand Primariei Movileni, in jurul orei 1 noaptea, pe Aleea Pacurari din Iasi, scrie presa locală.  Autoturismul a fost gasit de catre locatarii din zona cu motorul pornit si cu farurile aprinse, inclusiv cele de ceata, oprit in mijlocul drumului, ceea ce facea imposibila trecerea prin zona.

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Seful Inspectoratului de Politie Judetean Iasi a precizat in cursul noptii trecute ca politistii de la Sectia 2 l-au lasat sa plece acasa, pe barbatul aflat la volanul masinii gasite cu motorul pornit, in mijlocul strazii.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Plănuiţi să mergeţi în SUA după ridicarea vizelor?
Observator » Evenimente » Filmare incredibilă la Iaşi. Poliţist, şef de post la Movileni, mort de beat şi plin de vomă, găsit dormind la volan, în mijlocul străzii, cu motorul pornit (VIDEO)