Antena Meniu Search
x

Video Filmul accidentului cu ambulanța din București. Mărturia șoferului care a provocat impactul: "Nu am văzut, nu am auzit nimic!"

Accident teribil în centrul Capitalei. O ambulanţă aflată în misiune s-a răsturnat după ce a fost lovită în plin de o altă maşină. Salvarea transporta la spital o tânără de 17 ani rănită tot într-un accident de circulaţie. Şoferul vinovat susţine că nu a auzit semnalele acustice şi nici nu a văzut ambulanţa venind decât când era prea târziu. Medicii spun că bolnava nu ar fi suferit şi alte răni. 

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 25.02.2023, 19:29

Vezi și

Salvarea gonea spre Spitalul Clinic de Chirurgie Oro-Maxilo-Facială unde ducea o pacientă de 17 ani preluată de la Spitalul Bagdasar Arseni, după ce a fost rănită într-un accident rutier. Ambulanţa a intrat în intersecţia dintre Bulevardul Mărăşeşti cu Bulevardul Cantermir cu semnalele acustice şi vizuale pornite. A fost lovită în plin de o altă maşină

Bogdan Dinu, reporter Observator: Impactul a fost atât de puternic, încât ambulanţa s-a răsturnat pur şi simplu pe o parte. În interior se afla o fată de 17 ani, pacientă. Urma să ajungă la spital. 

Şoferul care a provocat accidentul susţine că nu a auzit ambulanţa

Șoferul care a provocat accidentul: Mergeam spre Carol. Eu circulam, aveam verde. Nu am văzut salvarea de unde a venit. Nu am auzit sirena. Pe banda doi era oprită o maşină mare. Când am văzut salvarea era deja prea târziu. Frânasem şi am lovit-o în dreapta spate. Nu am văzut, nu am auzit nimic! Au sărit toate airbag-urile. Din cauza şocului n-am simţit nimic. Am venit la ambulanţă să văd ce s-a întâmplat. Era răsturnată.

Pe acelaşi subiect

Andra Arsintescu, Brigada Rutieră: Au fost testaţi ambii conducători auto cu aparatul alcooltest rezultatul fiind zero. În continuare se efectuează verificări pentru a se stabili cum s-a produs evenimentul rutier. 

Ca prin minune au scăpat toţi fără răni. Fata de 17 ani care era în ambulanţă a fost implicată în urmă cu câteva zile într-un alt accident rutier, era pieton şi a fost lovită de un autoturism. 

Alis Grasu, Serviciului de Ambulanţă București-Ilfov: Pacienta nu a suferit răni suplimentare faţă de cele pentru care era transportată la clinica de chirurgie buco-maxilo-facială. Din fericire, atât echipajul, cât şi pacienta erau asiguraţi cu centuri de siguranţă. Niciun membru al echipajului nu a avut nevoie de îngrijiri medicale şi nici şoferul celuilalt autoturism.

În schimb, ambulanţa este distrusă. La prima vedere, specialiştii spun că ar putea fi vorba de daună totală. Traficul în zona paajului Unirea a fost blocat timp de o oră şi jumătate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Filmul accidentului cu ambulanța din București. Mărturia șoferului care a provocat impactul: "Nu am văzut, nu am auzit nimic!"