Antena Meniu Search
x

Furt ca în filme, în Gorj: Trei adolescenţi cu cagule pe cap au intrat peste o familie în casă şi au furat telefoanele mobile ale copiilor

Trei adolescenţi, cu vârste cuprinse între 15 şi 16 ani, cercetaţi de poliţişti, după ce ar fi intrat într-o locuinţă din Târgu Jiu. Cu feţele acoperite de cagule, aceştia ar fi sustras din interior telefoanele mobile ale copiilor.

de Redactia Observator

la 14.03.2023, 17:30

Trei adolescenţi cu cagule în cap au intrat peste o familie în casă şi au furat telefoanele mobile ale copiilor - Hepta

 Trei tineri cu fețele acoperite cu cagule au intrat luni într-o locuință din Târgu Jiu și au smuls telefoanele din mâinile unor copii. Potrivit IPJ Gorj, polițiștii au fost sesizați luni, prin apel la 112, de un bărbat din Târgu Jiu despre faptul că trei persoane necunoscute, având cagule pe cap, au pătruns în locuința sa și au smuls telefoanele mobile din mâinile celor trei copii minori ai săi.

”La data de 13 martie a.c., Poliţia Municipiului Târgu Jiu a fost sesizată prin apel de urgenţă, de un bărbat din municipiul Târgu Jiu, despre faptul că la aceeaşi dată, trei persoane necunoscute, având cagule pe cap, au pătruns în locuinţa sa şi au smuls telefoanele mobile din mâna celor trei copii minori ai săi, ulterior părăsind imobilul”, a transmis, marţi, IPJ Gorj, potrivit News.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate

Sursa citată a precizat că, în urma verificărilor, au fost identificaţi trei tineri cu vârste cuprinse între 15 şi 16 ani, bănuiţi de comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată.

”Prejudiciul a fost recuperat în totalitate. Cercetările sunt continuate de poliţişti, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a bănuiţilor”, a mai transmis sursa citată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Furt ca în filme, în Gorj: Trei adolescenţi cu cagule pe cap au intrat peste o familie în casă şi au furat telefoanele mobile ale copiilor