Antena Meniu Search
x

Video Filmul accidentului de pe șoseaua Sisești: Cu câteva secunde înainte de a muri, tânărul elev de 18 ani se angajase într-o depășire nebună

Tragedie aseară în nordul Bucureştiului, pe o şosea a morţii, aşa cum a fost botezată din cauza deselor accidente rutiere. Un tânăr de 18 ani a intrat cu maşina într-un pom şi a murit. Luase permisul de puţin timp, iar martorii spun că circula cu viteză mare. Locuitorii din zonă cer de mulţi ani să fie montate limitatoare de viteză şi mai multe semafoare. 

de Redactia Observator

la 03.02.2024, 19:48

Vezi și

Tânărul elev de liceu circula cu viteză uriaşă, spun martorii, aproape de miezul nopţii, pe şoseaua Siseşti din nordul Capitalei. Într-o curbă, s-a întâmplat dezastrul.

  • Oana Pârvan, Biroul Poliţiei Rutiere Bucureşti: Un tânăr în vârstă de 18 ani, care conducea un autoturism pe Șos. Gheorghe Ionescu Sisești dinspre str. Oaspeților către Șos. București-Târgoviște, a pierdut controlul asupra direcției de mers în împrejurări care urmează a fi stabilite și a intrat în coliziune cu un copac aflat pe partea dreaptă a sensului său de mers. 

Impactul i-a fost fatal. Manevrele de resuscitare ale medicilor SMURD nu au avut efect. O cameră de supraveghere din apropiere a suprins momentele dinaintea accidentului. Pe imagini se vede cum tânărul şofer depăşeşte pe banda întâi două maşini care circulau regulamentar. După 500 de metri, avea să-şi piardă viaţa.

Siseşti a fost denumită şoseaua morţii de cei care locuiesc în zonă

Pe acelaşi subiect

Oamenii se plâng că nu există zi fără un accident rutier.

  • Localnic: Se circulă cu viteză, nu se opreşte la trecerile de pietoni. Când e poliţie, viteza e sub control, când nu e poliţie, seara şi noaptea e groaznic.
  • Localnic: În fiecare zi sunt cel puţin două accidente în această zonă şi nimeni nu face nimic. Am făcut sesizări şi pentru semfoare, macar bumpere să pună, nu se poate face nimic. Chestia asta durează de vreo doi ani. 

În urmă cu două zile, mai multe maşini parcate au fost distruse de un vitezoman şi doar norocul a făcut ca nimeni să nu fie rănit.

Unul din autoturisme îi aparţine unui bărbat care spune că a sesizat de mai multe ori Primăria Capitalei pentru a găsi o soluţie pentru reducerea numărului accidentelor.

  • Traian Ispasiu, locatar: Se merge cu viteză mai mare decât este limita, nu are niciun fel de semnalizare curbă care vine dinspre Târgoviște, către București. 

Cel mai grav accident a avut loc în 2018, când trei tineri au murit după un impact devastator între două maşini.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Filmul accidentului de pe șoseaua Sisești: Cu câteva secunde înainte de a muri, tânărul elev de 18 ani se angajase într-o depășire nebună