Antena Meniu Search
x

Video Tânăr de 18 ani, cursă spre moarte pe Șoseaua Siești. A murit pe loc, după ce a intrat cu viteză într-un copac. Mașina, distrusă complet pe partea stângă

Un tânăr de 18 ani și-a pierdut viața noaptea trecută într-un grav accident de circulație produs pe Șoseaua Siseşti din Capitală. 

de Redactia Observator

la 03.02.2024, 07:39

Vezi și

Şoferul circula cu viteză foarte mare, iar la un moment dat a pierdut controlul volanului pe carosabilul alunecos și a intrat cu mașina într-un copac. Impactul a fost atât de violent încât mașina a fost complet distrusă pe partea stangă.

Tânărul de 18 ani nu a avut nicio șansă 

Tânărul a rămas încarcerat și a fost scos de o echipă de pompieri din autoturism în stare de inconștienţă. Medicilor sosiți la fața locului nu le-a mai rămas decât să constate decesul băiatului întrucât nu mai prezenta semne vitale.

Locuitorii din zonă sunt extrem de revoltați întrucât pe stradă nu există limitatoare de viteză, nici macar în zona trecerilor de pietoni, oamenii sunt expuși pericolului, iar astfel de accidente se întâmplă foarte des. Poliţiştii desfășoară o anchetă pentru a stabili cum s-a întâmplat totul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Tânăr de 18 ani, cursă spre moarte pe Șoseaua Siești. A murit pe loc, după ce a intrat cu viteză într-un copac. Mașina, distrusă complet pe partea stângă