Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Filmul accidentului din Suceava. O şoferiţă începătoare de 19 ani a tăiat calea unei maşini de poliţie care transporta deţinuţi

O şoferiţă începătoare din Suceava a provocat un accident din care nu avea cum să scape cu permisul intact. A tăiat calea unei maşini de poliţie care transporta deţinuţi. Serios avariată, autospeciala a luat foc după impact, iar doi oameni au ajuns la spital. 

de Angela Bertea

la 28.07.2024 , 19:27

În maşina de poliţie erau doi agenţi şi doi deţinuţi care urmau să ajungă în arestul Poliţiei Judeţene din Bistriţa. 

Totul s-a petrecut în doar câteva secunde în intersecţia de la ieşirea din Suceava. Tânăra care a provocat accidentul era prima la semafor, iar la culoarea verde a plecat în trombă şi le-a tăiat calea poliţiştilor. Autospeciala avea semnalele acustice şi luminoase pornite. 

Din cauza loviturii, motorul maşinii de Poliţie a luat foc

Vezi și

"În urma evenimentului a rezultat rănirea ușoară a agentului de poliție care conducea autospeciala de poliţie, dar şi a uneia dintre persoanele private de libertate", spune Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt IPJ Suceava.

Şoferiţa în vârstă de 19 ani care nu a acordat prioritate are permisul suspendat trei luni şi este anchetată pentru vătămare corporală. 

Angela Bertea Like

Curioasă din fire, îmi place să pun întrebări și să obțin răspunsuri. Pe unele le obțin mai ușor și repede, pe altele mai dificil. Dar, îmi place și să insist, ceea ce mă conduce spre ceea ce vreau să obțin.

Întrebarea zilei
Aţi fost victima unei încercări de fraudare?
Observator » Evenimente » Filmul accidentului din Suceava. O şoferiţă începătoare de 19 ani a tăiat calea unei maşini de poliţie care transporta deţinuţi