Antena Meniu Search
x

Video Filmul accidentului înfiorător în care fetiţa din Iaşi şi-a pierdut viaţa în faţa porţii. Şoferul era începător şi o avea în dreapta pe iubita lui de 14 ani

Tragedie într-o comună din Iaşi. O fetiţă de 12 ani a murit şi o alta se este în stare gravă după ce au fost lovite de o maşină scăpată de sub control. Fetele se aflau afară, în faţa curţii uneia dintre ele, în momentul în care autoturismul care circula cu viteză a ricoşat dintr-un stâlp şi le-a lovit în plin. Momentul tragediei a fost surprins de camerele de supraveghere ale unei case din apropiere.

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 26.05.2023, 14:40

Vezi și

Accidentul s-a produs aseară după ora 20. Şoferul ar fi condus cu viteză, la un moment dar ar fi încercat să ocolească un obstacol de pe drum, a pierdur controlul volanului, a intrat pe contra-sens şi chiar aici le-a lovit pe cele două fete care se jucau pe spaţiul verde în faţa curţii. În acelaşi timp a dărâmat stâlpul, a intrat în curte şi mai departe maşina s-a făcut una cu pământul.

Cele două fete au rămas în faţa porţii în timp ce maşina a intrat în curtea uneia dintre cele două copile. Pentru una dintre fete medicii nu au mai putut să facă nimic, seara trecută şi-a pierdut viaţa la spital. Pentru cealaltă fată, medicii fac eforturi a o salva.

Se pare că şoferul avea permis de puţin timp iar în maşină se afla o minoră, iubita şoferului. A fost deschis un dosar penal atât pentru ucidere din culpă, cât şi pentru vătămare corporală din culpă şi continuă verificările pentru a ce măsuri de vor lua împotriva şoferului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Filmul accidentului înfiorător în care fetiţa din Iaşi şi-a pierdut viaţa în faţa porţii. Şoferul era începător şi o avea în dreapta pe iubita lui de 14 ani