Antena Meniu Search
x

Video Filmul atacului de la benzinăria din Sibiu. Motivul uluitor pentru care un tânăr a fost înjunghiat și lăsat în agonie

Scene terifiante într-o benzinărie din Sibiu. Un tânăr a fost bătut, apoi înjunghiat de trei bărbaţi, sub privirile îngrozite ale clienţilor, care au luat-o la fugă. Agresorii au fost deranjaţi de faptul că victima insista să ţină o uşă deschisă şi se făcea frig înăuntru. Atenţie, urmează imagini care vă pot afecta emoţional.

de Andrei Naiţă

la 10.02.2022, 21:22

Vezi și

Camerele de supraveghere au surprins momentul în care agresorii se năpustesc asupra tânărului cu o ploaie de pumni şi picoare. La un moment dat, unul dintre ei a scos un cuţit din haină şi a început să lovească orbeşte. Apoi şi-au lăsat victima să agonizeze şi s-au facut nevăzuţi.

Ion Veştemean, prim-procuror Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu: Conflictul a pornit de la un lucru banal. Practic, de la o uşă pe care partea vătămată dorea să stea deschisă, pentru că era prea mult fum.

O femeie de la masa agresorilor a insistat să închidă uşa, pentru că se făcea frig

Ion Veştemean, prim-procuror Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu: Partea vatamată, la un moment dat, s-a deplasat la masa unde era doamna şi au avut un schimb de replici. Atunci a intervenit unul dintre cei trei agresori. În sprijinul lui a intervenit şi cel de-al doilea, care l-a lovit.

Pe acelaşi subiect

Deşi situaţia părea să se calmeze, a intrat în scenă al treilea agresor, care a scos cuţitul. În încăpere, erau mai mulţi clienţi la mese, dar nimeni nu a intervenit în apărarea victimei.

Decebal Todăriţă, purtător de cuvânt Spitalul Judeţean Sibiu: A fost preluat de medici, diagnosticat cu plăgi multiple prin înjunghiere. Ulterior, a fost operat. Momentan este stabil.

Vecină: Este un băiat muncitor. Un vecin de treabă, nu deranja pe nimeni, un familist convins.

E foarte liniştit.

Doi dintre agresori au fost identificaţi. Cel de-al treilea, care a şi folosit cuţitul, este în continuare căutat de poliţişti. Dacă va fi găsit, riscă ani grei de închisoare pentru tentativă de omor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Filmul atacului de la benzinăria din Sibiu. Motivul uluitor pentru care un tânăr a fost înjunghiat și lăsat în agonie