Antena Meniu Search
x

Video Nou suspect în cazul uciderii actriței Gabriela Dorgai, omorâtă pe malul Someșului în 2014. Un tată violator, bănuit de oribila crimă

Un bărbat arestat pentru că şi-a violat în repetate rânduri fiica minoră a devenit suspect în cazul unei crime rămase nerezolvate. Este vorba despre cazul actriței Gabriela Dorgai, violată şi ucisă în 2014.

de Redactia Observator

la 08.02.2022, 13:40

Vezi și

În luna noiembrie a anului 2014, trupul neînsufleţit al actriței Gabriela Dorgai a fost găsit pe malul Someșului, în zona centrală a municipiului Satu Mare. Deşi au fost audiate sute de persoane, criminalul nu a fost descoperit. Anchetatorii şi-ar fi dat seama, însă, că bărbatul arestat recent seamănă cu portretul robot făcut atunci.

"Anchetatorii și-au dat seama că, la momentul comiterii crimei, bărbatul în vârstă de 48 de ani era agent de pază la o societate comercială din județul Satu Mare. Imediat după faptă, individul ar fi fugit din țară. La întoarcere, și-ar fi violat în repetate rânduri fata de doar 17 ani. Convinsă de iubitul ei, fata s-a dus luna trecută la poliție și a depus o plângere pe numele tatălui său", relatează reporterul Observator Simona Vasiac.

În momentul în care a fost reținut, iar mai apoi arestat, anchetatorii și-au dat seama că există câteva asemănări între acesta și portretul robot făcut în cazul uciderii actriței Gabriela Dorgai. 

Actrița Gabriela Dorgai a fost ucisă pe malul Someșului

Pe acelaşi subiect

Dezbrăcată, plină de lovituri şi aruncată pe malul Someşului. Aşa au găsit-o trecătorii pe actriţa Gabriela Dorgai. Avea 41 de ani şi juca pe scena Teatrului de nord din Satu-Mare.

Ultima dată a fost văzută în seara de 9 noiembrie 2014, la premiera piesei "Inimă de câine". De la teatru a plecat însă singură spre casă, pe jos. Aşa făcea mereu.

O tânără care se plimba cu bicicleta pe dig a văzut o poşetă aruncată pe marginea râului Someş, a luat-o, apoi şi-a chemat bunica. Au coborât amândouă pe malul apei și au văzut trupul actriţei.

Criminaliştii chemaţi în grabă au cercetat ore bune, zona. Au ridicat urme încercând să afle ce s-a întâmplat. Actriţa avea vânătăi pe gât. A fost ucisă de setea bolnavă a unui criminal și târâtă zeci de metri, în iarbă, ca o pradă. Şi violată.

Sute de persoane bănuite de comiterea crimei

La două săptămâni de la uciderea actriţei, specialiştii criminalişti din Satu Mare au dat publicităţii portretul robot al suspectului în cazul crimei, fiind vorba despre un tânăr de 30-35 de ani. 

Până acum, în cei aproape 8 ani de la crimă, au fost audiate peste 300 de persoane bănuite de comiterea infracțiunii. În cazul a circa 80 de suspecți au fost prelevate și probe ADN. Mai mult, în cazul a 39 de persoane s-au solicitat și expertize tehnico-ştiinţifice biocriminalistice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Evenimente » Nou suspect în cazul uciderii actriței Gabriela Dorgai, omorâtă pe malul Someșului în 2014. Un tată violator, bănuit de oribila crimă