Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Filmul crimei din Snagov. Cătălin a fost înjunghiat de 22 de ori și abandonat într-o pădure. Criminalul s-a dus apoi acasă și i-a povestit tot concubinei

Descoperire şocantă. O maşină incendiată şi lăsată de izbelişte a dus la dezvăluirea unei crime care a avut loc la aproape 60 de kilometri distanţă. Autoturismul a fost găsit în localitatea Brazi din Prahova, făcut scrum, ceea ce i-a pus pe gânduri pe poliţişti. Autorităţile au refăcut traseul şi au aflat, astfel, că maşina aparţinea unui şofer de Uber, care fusese ucis în Ilfov de un client.

de Bogdan Dinu

la 10.10.2024 , 07:56

Victima de 31 de ani lucra ca angajat al unei flote de ridesharing. A fost solicitat de către tânărul de 21 de ani, pentru o cursă din Ploieşti către Bărcăneşti, unde potrivit surselor, agresorul locuia la concubina lui. Comanda ar fi fost făcută prin telefon, direct către şofer şi nu din aplicaţie.

La un moment dat, între cei doi ar fi izbucnit un conflict care a degenerat. Şoferul a fost obligat de agresor să oprească pe o stradă din Snagov, neştiind că acolo urma să îşi găsească sfârşitul după zeci de lovituri de cuţit. Pe urmă, ca să-şi ascundă fapta, ar fi lăsat cadavrul bărbatului într-o pădure din apropiere, urmând ca în altă pădure, la 60 de kilometri distanţă, să incendieze maşina.

A ucis șoferul, apoi a plecat cu mașina lui

Vezi și

Ca să-şi ascundă fapta, presupusul autor ar fi ascuns cadavrul bărbatului într-o pădure din Prahova, iar în altă pădure ar fi incendiat maşina acestuia. Un localnic i-a sesizat pe poliţişti după ce a văzut că o maşină arde în pădurea respectivă, iar după ce pompierii au stins flăcările, agenţii au putut să strângă destule probe pentru a duce ancheta în direcţia unei crime. 

Pe acelaşi subiect

Deși nu avea permis, tânărul de 21 de ani a mers cu mașina șoferului până în localitatea Bătești, din comuna prahoveană Brazi, unde şi-a pus în aplicare planul. După care a plecat la concubina acasă, în Bărcăneşti, unde i-ar fi povestit ce făcuse, spun surse din anchetă. Între timp, autorităţile au urmărit camerele de supraveghere, iar ieri dimineață au ajuns la criminal și l-au dus la audieri, unde într-un final, şi-a recunoscut fapta.

Acesta a fost reţinut pentru 24 de ore, iar astăzi va fi adus în fața judecătorului cu propunere de arestare preventivă. Mai mulţi şoferi care efectuează curse de ridesharing s-au strâns în centrul oraşului Ploieşti, în semn de solidaritate pentru colegul lor.

"E vorba de siguranţa noastră ca şi şoferi. Cum ei ştiu exact pe cine cheamă, aşa şi noi am vrea să ştim pe cine luăm", spune un șofer.

În cauză, se continuă cercetările pentru omor calificat.

Bogdan Dinu Like

Bogdan Dinu s-a alăturat echipei Observator în anul 2020. În prezent activează în cadrul redacției Antena1 ca reporter de eveniment și investigații specializat în domeniul afacerilor interne.

Întrebarea zilei
Preferaţi să plătiţi cu cardul sau cash atunci când faceţi cumpărături?
Observator » Evenimente » Filmul crimei din Snagov. Cătălin a fost înjunghiat de 22 de ori și abandonat într-o pădure. Criminalul s-a dus apoi acasă și i-a povestit tot concubinei