Antena Meniu Search
x

Curs valutar

El este şoferul de Uber, ucis cu 22 de lovituri de cuţit de un client, după o ceartă. Cătălin era tatăl a doi băieţi

Crimă şocantă în Prahova. Cătălin, un tânăr de 31 de ani a fost ucis cu 22 de lovituri de cuţit de un client, în timp ce-l ducea la concubina lui, în Bărcăneşti. 

de Larisa Andreescu

la 09.10.2024 , 21:28

Cătălin era tatăl a doi băieţi El este şoferul de Uber, ucis cu 22 de lovituri de cuţit de un client, după o ceartă. Cătălin era tatăl a doi băieţi - Facebook

Cătălin era căsătorit de patru ani cu iubita lui. Doi băieţi au rămas acum fără tată, după ce bărbatul de 31 de ani a fost ucis fără milă de clientul său, un tânăr de 21 de ani. 

Solicitase cursa pentru a ajunge în localitatea Bărcăneşti, unde ar locui, spun surse din anchetă, la concubina sa. Destinația finală a fost o stradă din Snagov. La un moment dat, din motive încă necunoscute, între cei doi ar fi izbucnit un conflict care a degenerat. S-au dat jos din autoturism, moment în care agresorul i-a aplicat victimei 22 de lovituri de cuțit, până ce acesta a rămas fără suflare. 

Crimă cumplită în Prahova: şofer ucis cu 22 de lovituri de cuţit

Articolul continuă după reclamă

Pentru a ascunde crima, călăul i-a ascuns trupul neînsufleţit într-o pădure de pe lângă Snagov. S-a urcat apoi în maşina victimei, deşi nu avea permis de conducere şi a mers până în localitatea Bătești, din comuna prahoveană Brazi. A incendiat autoturismul, după care a plecat acasă la iubita lui, în localitatea Bărcăneşti.

Pe acelaşi subiect

Un localnic a dat alarma, după ce a văzut maşina cuprinsă de flăcări. După ce pompierii au stins flăcările, polițiștii au găsit mai multe probe care duceau spre varianta unei crime.

Din anchetă a reieșit faptul că victima a fost ucisă cu 22 de lovituri de cuțit.

Tânărul de 21 de ani a fost reținut de polițiștii prahoveni și este acum cercetat de procurori.

Larisa Andreescu Like

Larisa Elena Andreescu face parte din echipa Observator de peste 7 ani şi este în prezent Editor de Content pentru site-ul observatornews.ro.

Întrebarea zilei
Limitaţi accesul copiilor la reţelele sociale?
Observator » Evenimente » El este şoferul de Uber, ucis cu 22 de lovituri de cuţit de un client, după o ceartă. Cătălin era tatăl a doi băieţi