Antena Meniu Search
x

Video Filmul cursei cu bolizi greu de stăpânit, de pe Bulevardul Unirii din Capitală. Imaginile care fac lumină în caz: "Era să mă omori, ești prost?"

Imaginile surprinse de o cameră de bord fac lumină în accidentul în lanţ de acum două seri, din Capitală. Pe înregistrare se vede cum trei şoferi circulă cu viteză mare prin centrul oraşului. În timp ce fac slalom de pe o bandă pe alta, doi dintre ei se ciocnesc, apoi ricoşează în alţi conducători auto. Două persoane au ajuns la spital.  

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 20.10.2023, 21:49

Vezi și

Pe înregistrare se vede clar cum trei şoferi gonesc în miez de noapte, cu mult peste viteza maximă admisă. Doi dintre ei trec razant pe lângă maşinile care circulă regulamentar şi în scurt timp are loc impactul cu un al treilea conducător auto care nu respectă regulile.  

Prăpăd în Capitală. Doi tineri s-au luat la întrecere ca să arate ce pot bolizii lor

"Întreaga cursă a început în zona Unirii. Cei trei șoferi au reușit să parcurgă aproape trei kilometri în linie dreaptă până aici, în zona Alba Iulia. Unde a avut loc accidentul, din cauza unei manevre greșite. Unul dintre șoferi a pierdut controlul volanului, a ajuns pe acest spațiu verde care desparte cele două sensuri, asta după ce a pus la pământ mai multe semne de circulație", arată Bogdan Dinu, reporter Observator.

"Era să mă omori! Era să mă omori, ești prost?", se aude pe filmare. Vitezomanii ar face parte dintr-o comunitate a pasionațior de mașini și porniseră din Piața Constituției, acolo unde se întâlneau frecvent pentru a se afișa cu mașinile pe care le dețin. 

Pe acelaşi subiect

"S-au tot șicanat unii pe alții. Accelerau repede, frânau, schimbau benzile foarte brusc, fără semnal. Nu știu ce au vrut să facă... A apărut o mașină în fața lor... Eu cred că se știau, pentru că băiatul a coborât și striga: Bubu, Bubu, ești bine?", povesteşte un martor.

"Era un slalom, s-a văzut clar lipsa de experiență. Lasă impresia că s-a speriat. Dețin mașini puternice, doar cu astfel de mașini se fac asemenea întreceri și sunt multe, foarte multe lucruri pe care ei nu le cunosc despre mașină. Pericolele sunt foarte mari - de la un simplu accident până la pierderea de vieți", explică Costel Ban, expert în traficul rutier.

Şoferii nu consumaseră alcool

În scurt timp, prietenii celor implicați au ajuns la fața locului. Pentru ca situația să nu degenereze, polițiștii au chemat întăriri. Agenții i-au testat pe șoferii implicați cu aparatul alcooltest, însă rezultatul a fost negativ.

"În urma acestuia au rezultat două victime. Au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale", a declarat Oana Pîrvan, Brigada Rutieră. Şoferii vinovaţi sunt cercetaţi acum pentru vătămare corporală din culpă şi ar putea primi o condamnare de până la 2 ani de închisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Filmul cursei cu bolizi greu de stăpânit, de pe Bulevardul Unirii din Capitală. Imaginile care fac lumină în caz: "Era să mă omori, ești prost?"