Antena Meniu Search
x

Video Filmul nenorocirii de la Botoșani, unde un copil de doi ani a căzut de la etajul 3, cu părinții și menajera în casă. ”De ce am lăsat, Doamne, geamul!”

Un copil de doi ani a căzut de la etajul trei al unui bloc din Botoşani. Băieţelul a profitat de o clipă de neatenţie, s-a urcat pe pervazul geamului şi a căzut în gol. Era în casă împreună cu părinţii şi o femeie care îi ajuta la curăţenie. Micuţul este în stare extrem de gravă, iar medicii speră la o minune. Vă avertizez că întreaga poveste are un puternic impact emoţional.

de Redactia Observator

la 09.02.2022, 19:25

Vezi și

”De ce am lăsat, Doamne, geamul! Doamne, bebeluşul meu!”. Sunt ţipetele de disperare ale mamei băieţelului de doi ani. Femeia este în stare de şoc, plânge şi imploră medicii să-i ajute copilul. Salvatorii se chinuie să-l stabilizeze pe cel mic. Copilul este întins pe asfalt şi abia respiră. 

În casă cu copilul de doi ani se mai aflau trei adulți

Cu câteva minute înainte de tragedie, băieţelul se juca în camera sa, într-un apartament la etajul trei. Era în casă împreună cu părinţii şi o femeie care îi ajuta la curăţenie. Menajera a spălat pe jos în dormitorul copilului şi a lăsat geamul deschis să se usuce. Îl ştia pe băieţel în siguranţă, cu părinţii, în bucătărie.

”Eu făceam curat într-o baie. Am auzit-o pe dânsa răcnind la soţul ei: ”Ciprian, a căzut băiatul jos”. Nu am văzut când a ieşit”, a spus femeia care ajuta la curățenie.

Pe acelaşi subiect

Băieţelul ar fi profitat de o clipă de neatenţie. S-a urcat pe pervazul ferestrei şi s-ar fi sprijinit de plasa de insecte. Aceasta ar fi cedat sub greutatea copilului, iar cel mic s-a prăbuşit în gol de la şase metri.

Vecina: ”Am auzit ţipete pe aici. Am văzut-o pe mamă, se văita, vai bebeluşul meu!”

Copilul care a căzut de la etajul 3 este în stare extrem de gravă

Salvatorii au venit de urgenţă. L-au găsit inconştient, cu răni extrem de grave. L-au resucitat şi l-au dus la spital. Cel mic este în comă, iar medicii speră într-o minune.

Mihailiuc Cătălin,  medic pediatru:Un traumatism cranian sever. A fost dus la neurochirugie. Starea generală este extrem de gravă”.

Autorităţile le atrag atenţia părinţilor asupra nenorocirilor care se pot întâmpla într-o secundă de neatenţie.

Dorina Lupu, ISU Botoșani: ”Recomandăm părinţilor să nu-și lase copiii nesupravegheaţi în încăperi unde ferestrele sunt deschise”.

Poliţia a deschis un dosar penal. Şi Direcţia pentru Protecţia Copilului a demarat o anchetă şi urmează să stea de vorbă cu părinţii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Filmul nenorocirii de la Botoșani, unde un copil de doi ani a căzut de la etajul 3, cu părinții și menajera în casă. ”De ce am lăsat, Doamne, geamul!”