Antena Meniu Search
x

Update Filmul ororilor în cazul crimei de la Corbu: "Dacă ţipaţi, vă omor pe toţi". Asasinul a fost reţinut

Autorul crimei din Corbu şi-a recunoscut faptele şi este în acest moment audiat de anchetatori. Individul are 29 de ani şi este vecinul victimelor. Acesta le-a povestit poliţiştilor că a vrut doar să comită un jaf, dar lucrurile au degenerat. În locuinţa sa, criminaliştii au găsit atât maceta, cât şi mai multe lucruri pline de sânge, dar şi o faţă de masă şi cheile luate din locuinţa vecinilor. 

de Redactia Observator

la 03.07.2021, 10:33

Vezi și
  • Un bărbat de 29 de ani şi-a ucis vecinul de 41 de ani şi i-a violat fata cea mare.

UPDATE, 10.30: Bărbatul de 29 de ani care şi-a ucis vecinul şi i-a violat fiica a fost reţinut pentru 24 de ore. El urmează să fie prezentat magistraţilor, sâmbătă, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Soţia victimei: Avea un cuţit din ăla de tăiat shaorma, din ăla mare, o sabie. M-a legat cu un cablu de mâini, pe canapea. Copiii mei erau drepţi, aşa, la uşă, şi a zis: "Dacă ţipaţi, vă omor pe toţi! Vreau să violez pe cineva! Eu n-am nimic cu voi, eu am cu el!"

Corbu, Constanţa. Un individ cu mască pe faţă şi mănuşi de cauciuc intră peste o familie care doarme liniştită la parterul casei. Ca într-un film de groază, oamenii se trezesc cu necunoscutul în dormitor. 

Soţia victimei: A început să dea în bărbată-mio. Aşa, peste tot, în pat, şi eu am sărit şi am apărat cuţitul. N-am ştiut că e cuţit. Am zis că e o bâtă. Şi mi-am tăiat tendoanele. 

Pe acelaşi subiect

Soţia povesteşte pas cu pas filmul ororilor. Ea, împreună cu cei trei copii, un băiat de 10 ani şi două fete de 15 şi 20 de ani, s-au refugiat în living. 

Soţia victimei: Pe mine, a venit, m-a legat cu un cablu de mâini, pe canapea. Copiii mei erau drepţi, aşa, la uşă, şi a zis: "Dacă ţipaţi, vă omor pe toţi! Vreau să violez pe cineva, eu n-am nimic cu voi, eu am cu el, că a trăit cu nevastă-mea, mi-a distrus familia!".

Individul a abuzat-o pe fata cea mare, în timp ce tatăl ei agoniza, iar pe mamă şi pe ceilalţi fraţi i-a închis în baie. 

Soţia victimei: Le-a pus pe fete la rând şi-a zis: Fata cea mare care e violată i-a spus că are 17 ani c-a zis că dacă-s minore, n-o violează. 

Fratele victimei: Fratele meu a încercat să intre peste el, să-şi apere copilul. Atunci ar fi dat cu cuţitul, cu sabia.

Bărbatul de 41 de ani a murit în urma loviturilor. 

Viorel-Gabriel Teliceanu, procuror șef Secție Urmărire Penală în cadrul Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța: Cam aşa a explicat. Că n-a fost intenţia de a ucide, ci doar de a sustrage diverse bunuri, în special bani. Victima s-a trezit, lucrurile s-au precipitat. Avea asupra lui, autorul, o macetă, pe care a folosit-o cumva în scop de autoapărare. 

Omul lucra în construcţii şi acum o lună aflase că suferă de cancer. 

Ion Mandache, socrul victimei: Cred că o fi greşit adresa. 

Poliţiştii ar fi organizat filtre pentru prinderea criminalului de la Corbu la câteva ore de la apelul la 112

Culmea, în timp ce în casă se întâmplau lucruri îngrozitoare, un vecin a ieşit până afară să-şi conducă un amic: "La ei era întuneric. Geamurile au fost deschise, c-am stat cu ele deschise că era răcoare după ploaie. N-a ţipat nimeni nimic". 

La 3 şi 46 de minute, fata cea mică a sunat la Poliţie, după ce criminalul a plecat.

Individul şi-ar fi pregătit scenariul diabolic în amănunt. Părea că ştie planul casei şi a profitat de faptul că poarta a rămas deschisă. A adus cu el şi un bidon cu apă, să spele urmele. 

Dimineaţă, criminalul se plimba la câţiva metri de locul în care îşi săvârşise faptele. Vecinii, adunaţi buluc pe stradă, l-au văzut că are un comportament ciudat: "De dimineaţă eu am spus că el e criminalul. Mi-am dat seama, că l-am văzut schimbat la faţă". 

Vecin: Soţia victimei l-a identificat într-un fel. A crezut că e el, nu era sigură, dar avea bănuieli că e vecinul de aici. După voce, după mers, după alura lui.

Bărbatul şi-a recunoscut fapta în faţa anchetatorilor şi a fost dus la audieri. În casa lui au fost găsite atât maceta cu care săvârşise crima, cât şi mai multe lucruri luate din casa victimelor, dar şi hainele pline de sânge şi cheile casei.

Lucian Bode, ministrul de Interne: De două ori vă spun da, mă simt în siguranţă. Aici este vorba de, mă iertaţi, un dement care, la ora 3 dimineaţa, intră peste o familie în casă. Avem un cerc de suspecți și eu cred că este vorba despre ore, nu zile, ore în care suspectul va fi reținut. 

În ciuda optimismului ministrului, poliţiştii nu par să se fi grăbit. Au făcut filtre pentru găsirea criminalului abia la câteva ore de la apelul la 112. Ca şi la atentatul cu bombă de la Arad, au fost aduşi şi criminalişti de la Bucureşti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Filmul ororilor în cazul crimei de la Corbu: "Dacă ţipaţi, vă omor pe toţi". Asasinul a fost reţinut