Meniu
Search
x

Video Suspectul în cazul crimei de la Corbu, întâmpinat cu huiduieli de săteni: ”Ai lăsat trei copii orfani, băi, nenorocitule! S-a mutat aici criminalul!”

Bărbatul suspectat că a ucis un tată și i-a violat fiica a fost prins. Individul, în vârstă de 29 de ani, este vecinul victimelor sale. Vineri seară, când polițiștii l-au adus la locul faptei pentru percheziții, sătenii au ieșit în stradă și l-au huiduit.

De Ana Maria Ghiarasim la 02.07.2021, 22:49
Vezi și

”Ai lăsat trei copii orfani, băi, nenorocitule, criminalule! Aici era nenorocitul! S-a mutat aici criminalul. Uite așa putea să intre peste oricine!”, strigă oamenii la bărbatul înconjurat de polițiști.

Anchetatorii au descoperit că scopul crimei a fost jaful, nu răzbunarea, așa cum se credea inițial. Mai mult, suspectul principal este un vecin al familiei atacate vineri dis de dimineață.

Anchetatorii au găsit în casa suspectului maceta, haine cu sânge, o față de masă cu sânge și cheile casei. Le-ar fi spus polițiștilor că violul a fost de supărare că nu a găsit mai mulți bani în casa victimelor. A reușit să ia doar 250 de lei și o parte i-a dat înapoi, că avea datorii.

Suspectul, un tânăr de 29 de ani, era drogat la momentul agresiunii.

Pe acelaşi subiect

Autorul ororilor din Corbu, adus vineri seară la percheziții

Soția bărbatului ucis le-a povestit anchetatorilor și jurnaliștilor filmul ororilor. Femeia spune că ea, împreună cu cei trei copii, un băiat de 10 ani şi două fete de 15 şi 20 de ani, s-au refugiat într-o altă cameră, când soțul ei era atacat. ”Ne-a spus: Eu n-am nimic cu voi, eu am cu el, că a trăit cu nevastă-mea, mi-a distrus familia!". Individul a abuzat-o pe fata cea mare, în timp ce tatăl ei agoniza, iar pe mamă şi pe ceilalţi fraţi i-a închis în baie.

”Avea un cuţit de tăiat shaorma, o sabie. M-a legat cu un cablu de mâini, pe canapea. Copiii mei erau drepţi, aşa, la uşă, şi a zis: "Dacă ţipaţi, vă omor pe toţi! Vreau să violez pe cineva! Eu n-am nimic cu voi, eu am cu el!", a mai povestit femeia.

Bărbatul de 41 de ani a murit în urma loviturilor. Omul lucra în construcţii şi acum o lună aflase că suferă de cancer.

După atac, individul a furat 200 de lei din casă și a dispărut.

Fratelui bărbatului decedat a spus că acesta a murit încercând să-și apere fiica. „M-a sunat soția și mi-a spus că a intrat cineva peste ei, a băgat cuțitul în fratele meu și a violat-o pe fata cea mare. Erau foarte speriați. Trei copii erau în casă. A luat-o pe fata cea mare iar fratele meu a încercat să-și apere fata. N-am nicio idee ce s-a întâmplat, am rămas surprinși. Fratele și cumnata mea erau oameni obișnuiți, munceau”, a declarat bărbatul.

Polițiștii au anunțat vineri seară că au un suspect

Ministerul Afacerilor Interne a anunțat, vineri seară, că există un suspect în cazul violului şi omorului din judeţul Constanţa.

”În urma activităţilor desfăşurate, vă informăm că, la acest moment, la sediul Poliţiei oraşului Năvodari este audiat un bărbat, bănuit de comiterea faptelor. În cauză urmează a se dispune măsurile legale, sub coordonarea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa”, a transmis MAI.

Articol realizat cu informații și imagini obținute de reporterul Observator Andreea Filip.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Suspectul în cazul crimei de la Corbu, întâmpinat cu huiduieli de săteni: ”Ai lăsat trei copii orfani, băi, nenorocitule! S-a mutat aici criminalul!”