Antena Meniu Search
x

Video Soția bărbatului ucis la Corbu povestește ororile la care a fost supusă familia: ”Avea un cuţit de tăiat shaorma și striga că vrea să violeze pe cineva!”

Un individ bănuit că în toiul nopţii a intrat în casa unei familii din Corbu, l-a ucis pe proprietar şi i-a violat fiica, este audiat de poliţişti. Suspectul are 29 de ani, iar probele ADN îl plasează la locul crimei. Detaliile despre ce s-a întâmplat, vă avertizez, vă pot afecta emoţional.

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 02.07.2021, 20:11

Vezi și

Soția victimei: "Avea un cuţit de tăiat shaorma, o sabie. M-a legat cu un cablu de mâini, pe canapea. Copiii mei erau drepţi, aşa, la uşă, şi a zis: "Dacă ţipaţi, vă omor pe toţi! Vreau să violez pe cineva! Eu n-am nimic cu voi, eu am cu el!"

Corbu, Constanţa. Un individ cu mască pe faţă şi mănuşi de cauciuc intră peste o familie care doarme liniştită la parterul casei. Ca într-un film de groază, oamenii se trezesc cu necunoscutul în dormitor.

Soția victimei: ”A început să dea în bărbatul meu. Aşa, peste tot, în pat, şi eu am sărit şi am apărat cuţitul. N-am ştiut că e cuţit. Am zis că e o bâtă ceva. Şi mi-a tăiat tendoanele”

Soția bărbatului ucis povestește filmul ororilor

Pe acelaşi subiect

Ea, împreună cu cei trei copii, un băiat de 10 ani şi două fete de 15 şi 20 de ani, s-au refugiat în living. Soția victimei: ”Eu n-am nimic cu voi, eu am cu el, că a trăit cu nevastă-mea, mi-a distrus familia!".

Individul a abuzat-o pe fata cea mare, în timp ce tatăl ei agoniza, iar pe mamă şi pe ceilalţi fraţi i-a închis în baie.

Soția victimei: ”Le-a pus pe fete la rând şi-a zis. Fata cea mare care e violată i-a spus că are 17 ani, c-a zis că dacă-s minore, nu le violează”.

Fratele victimei: ”Fratele meu a încercat să intre peste el să-şi apere copilul. Atunci ar fi dat cu cuţitul, cu sabia”.

Bărbatul ucis la Corbu, victima răzbunării

Bărbatul de 41 de ani a murit în urma loviturilor. Omul lucra în construcţii şi acum o lună aflase că suferă de cancer.

Rudă: ”Cuminte, mai ales că era bolnav săracul, nu-i mai ardea de nimic”.

Socrul victimei: ”Cred că o fi greşit adresa”.

La 3 şi 46 de minute, fata cea mică a sunat la poliţie, după ce criminalul a plecat.

Vecin: ”Soţia a zis că i-a cerut şi bani: dă-mi bani, câţi bani ai? Ea a zis că: "N-am decât 100 de lei. Dă-mi banii încoace!". C-a umblat la frigider”

Criminalul părea că știe planul casei

Individul şi-ar fi pregătit scenariul diabolic în amănunt. Părea că ştie planul casei şi a profitat de faptul că poarta a rămas deschisă. A adus cu el şi un bidon cu apă, să spele urmele.

Ministrul de interne, aflat în vizită în zonă, ne-a liniştit din nou.

Lucian Bode, ministrul de Interne: ”De două ori da, mă simt în siguranţă. Aici este vorba de mă iertaţi, un dement, care la ora 3 dimineaţa intră peste o familie în casă. Avem un cerc de suspecți și eu cred că este vorba despre ore, nu zile, ore în care suspectul va fi reținut”.

În ciuda optimismului ministrului, poliţiştii nu par să se fi grăbit. Au făcut filtre pentru găsirea criminalului abia la câteva ore de la apelul la 112. Ca şi la atentatul cu bombă de la Arad, au fost aduşi şi criminalişti de la Bucureşti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Soția bărbatului ucis la Corbu povestește ororile la care a fost supusă familia: ”Avea un cuţit de tăiat shaorma și striga că vrea să violeze pe cineva!”