Antena Meniu Search
x

Video Filmul prăbușirii tavanului la nunta din Brăila. Mai întâi a căzut candelabrul pe masa mirilor, apoi s-a dezlănțuit teroarea

O nuntă a fost cât pe ce să se termine la spital pentru 60 de petrecăreţi din Brăila, după ce tavanul fals al restaurantului s-a prăbuşit din senin seara trecută. Doar norocul a făcut ca niciunul dintre cei prezenţi să nu fie prins sub dărâmături. Nuntaşii au reuşit să iasă singuri din local, dar de frica unui dezastru, autorităţile au activat Planul Roşu de intervenţie.  

de Adrian Obreja

la 07.11.2022, 13:57

Vezi și

Trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale chiar la fața locului. Două dintre ele au suferit traumatisme cranio-cerebrale, iar a treia un atac de panică. 

Nuntă cu peripeţii în Brăila: tavanul restaurantului s-a prăbuşit

A fost o desfășurare impresionantă de forțe ale autorităților la salonul de nunți, pentru că, inițial, apelul la 112 anunța că tavanul s-a prăbușit peste aproximativ o sută de persoane. Imediat, mai multe ambulanțe, echipaje SMURD, poliția și pompierii au ajuns la locul incidentului, după care Planul Roșu de intervenție a fost dezactivat. Cei mai mulți dintre nuntași reușiseră să iasă singuri din restaurant.

Totul s-a întâmplat seara trecută, în jurul orei 22.00. În timp ce petrecerea era în toi, a căzut mai întâi un candelabru chiar pe masa mirilor, potrivit unuia dintre invitați. Apoi, tavanul a început să se miște și, în câteva secunde, s-a prăbușit în totalitate. Toți cei prezenți au reușit să iasă la timp din salon. La petrecere au fost prezenți și copii, dar, din fericire, nu au avut de suferit.

Pe acelaşi subiect

Sistemul de ventilație sau cutremurul din Vrancea, posibile cauze ale dezastrului

Patronul localului este plecat din țară. A aflat și el seara trecută despre incident. Bărbatul a declarat că încearcă să afle motivele care au dus la acest dezastru.

A luat legătura cu un constructor, care i-ar fi spus că este posibil ca, din cauza sistemului de ventilație, care a creat un vid sau chiar din cauza cutremurului de peste 5 grade de zilele trecute, care ar fi șubrezit tavanul din rigips. În acest moment, o parte din tavan este depozitat în curtea restaurnatului. În interior, sunt în continuare muncitori care curăță salonul.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru distrugere din culpă, iar mirii a căror nuntă a fost distrusă urmează să se întâlnească cu patronul localului, zilele următoare, pentru a vedea cum vor fi despăgubiți. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Filmul prăbușirii tavanului la nunta din Brăila. Mai întâi a căzut candelabrul pe masa mirilor, apoi s-a dezlănțuit teroarea