Antena Meniu Search
x

Video Filmul sinuciderii de la staţia de metrou Obor. Un bărbat s-a aruncat fără ezitare în faţa trenului sub privirile călătorilor

Haos la metrou, aseară! Un bărbat s-a aruncat pe şine, chiar în faţa a zeci de călători. În subteran s-a instalat panica, iar apelurile au curs în dispeceratul de la 112. O oră s-au chinuit salvatorii să scoată victima de sub roţile garniturii. În timp, în staţia Obor circulaţia s-a desfăşurat în sistem pendulă. Atenţie, urmează detalii cu un puternic impact emoţional!

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 19.04.2024, 07:34

Vezi și

Ora 19. În staţia Obor se aud ţipete de groază. Un bărbat se aruncă fără să clipească în faţa garniturii care tocmai intra în staţie. Deşi mecanicul încearcă să frâneze, victima ajunge sub roţiile metroului. Martori la scenele de groază, oamenii dau imediat alarma.  

Mai multe echipaje de pompieri ajung de urgenţă în subteran. Din cauza haosului, staţia este închisă. Urmează o misiune contra-cronometru.

Bărbatul a decedat la scurt timp

Bogdan Dinu, reporter Observator: Timp de zeci de minute salvatorii s-au chinuit să scoată persoana respectivă de sub garnitura de metrou şi să-i salveze viaţa. Din păcate, însă, eforturile lor au fost în zadar. Astfel, au solicitat sprijinul celor de la Institutul de Medicină Legală. 

Din păcate, în ciuda eforturilor medicilor, victima a decedat la scurt timp. 

Între timp, circulaţia garniturilor de pe Magistrala 1 s-a desfăşurat în sistem pendulă. Este a doua sinucidere în mai puţin de două luni în subternal. În luna februarie a acestui an, un alt bărbat de 60 de ani a recurs la gestul extrem în staţia Piaţa Unirii 2.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Filmul sinuciderii de la staţia de metrou Obor. Un bărbat s-a aruncat fără ezitare în faţa trenului sub privirile călătorilor