Antena Meniu Search
x

Video Filmul tentativei de viol din Otopeni: Adolescenta de 17 ani s-a luptat cu bărbatul de 38 de ani minute în șir ca să scape de agresiune

Tentativă de viol în plină stradă, la doi paşi de Capitală. Angajatul unei săli de fitness din Otopeni ar fi încercat să agreseze o adolescentă de 17 ani pe o stradă lăturalnică. Totul, sub ameninţarea cuţitului. Bărbatul este un agresor sexual recidivist. 

Laurenţiu Rădulescu
de Laurenţiu Rădulescu

la 21.07.2023, 17:31

Vezi și

Bărbatul este cercetat în arest preventiv pentru următoarele 30 de zile, a reușit să fie prins de polițiști în aproximativ 30-40 de minute, după ce într-o primă fază primul apel a venit către 112, atunci când tânăra în vârstă de 17 ani, i-a alertat pe polițiști pentru faptul că ar fi fost agresată. 

La un pas de viol

S-a întâmplat în Otopeni, pe o stradă secundară, în apropiere de miezul nopții. Suspectul principal în vârstă de 38 de ani abia ieșise de la serviciu, de la o sală de sport. Se pare, spun procurorii, că și-ar fi urmărit victima preț de câteva minute bune, după care a amenințat-o cu cuțitul ca să întrețină relații sexuale. 

Tânăra s-a luptat cu suspectul principal, a reușit să scape, după care a reușit să îi anunțe pe polițiști. Aceștia l-au reținut pe suspect, acum este în arest preventiv și riscă până la 12 ani de închisoare pentru agresiune sexuală. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Filmul tentativei de viol din Otopeni: Adolescenta de 17 ani s-a luptat cu bărbatul de 38 de ani minute în șir ca să scape de agresiune