Antena Meniu Search
x

Video Filmul tragediei din Bihor: O mamă de 25 de ani a murit lângă copilul de 2 ani, în timp ce mergeau în vacanţă. Şoferul avea permisul anulat

Un grav accident s-a petrecut marți seară pe un Drum Naţional din județul Bihor. O femeie, mama unui copil de doar doi ani, a murit pe loc în urma impactului dintre un autoturism și un TIR. 

de Redactia Observator

la 13.07.2022, 11:49

Nenorocirea s-a petrecut la ora 21:41, pe DN 79, la ieşirea din localitatea bihoreană Nojorid, înspre Leş. În urma impactului au rezultat trei victime. Prima este o femeie de 25 de ani, care se afla în autoturism.

Tânăra a suferit răni grave, care i-au provocat decesul la faţa locului. Alte două persoane, un bărbat şi un copil, care se aflau tot în autoturism au fost transportaţi în stare gravă la spital.

Tânără moartă, alte două victime în stare gravă

Femeia de 25 de ani a murit sub privirile copilului ei de doar doi ani. Cel care se afla la volanul maşinii, un bărbat în vârstă de 48 de ani, ar fi vinovat pentru că ar fi intrat pe contrasens, potrivit martorilor. Şoferul vinovat a făcut în trecut închisoare pentru infracțiuni rutiere, iar acum, avea permisul anulat.

Pe acelaşi subiect

Mama şi copilul sunt din localitatea arădeană Bocsid, iar bărbatul este din Oradea, cu toţii se îndreptau spre vacanţă, din nefericire nu au mai ajuns la destinaţie.

Martori: O depăşire.. A avut viteză. Erau cu bagaje, probabil mergeau in concediu

- Am auzit o bubuitură mare, am văzut maşina în şant, s-a mai intamplat. Lumea s-a mobilizat, până au venit cei de la descarcerare.

Atât bărbatul, cât și copilul sunt în stare foarte gravă. Șoferul de TIR are leziuni ușoare, care nu îi pun viața în pericol. Pompierii militari au acționat pentru descarcerarea celor doi adulți rămași captivi în autoturismul avariat.

Pentru salvarea victimelor, la locul accidentului au fost mobilizate două echipaje de pompieri militari din cadrul Detașamentelor 1 și 2 Oradea, cu o autospecială de  descarcerare grea și o ambulanță SMURD tip B2, echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea, autospeciala SMURD cu medic de urgență și un echipaj al Serviciului de Ambulanță al Județului Bihor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Filmul tragediei din Bihor: O mamă de 25 de ani a murit lângă copilul de 2 ani, în timp ce mergeau în vacanţă. Şoferul avea permisul anulat