Antena Meniu Search
x

Video ANIMAŢIE GRAFICĂ. Cum s-a petrecut accidentul teribil din Vaslui în care 3 oameni au murit. Fetiţa de 5 ani s-a stins în braţele medicilor

A fost carnagiu aseară, pe o şosea din Vaslui. Doi copii, de doi şi cinci ani, şi un bărbat de 32 de ani au murit. Alte nouă persoane au fost rănite grav. Totul, după ce un TIR a acroşat o căruţă, iar maşina aflată în spatele acestuia nu a mai apucat să frâneze şi a ajuns sub remorcă. 12 oameni erau înghesuiţi într-un autoturism de cinci locuri. Atenţie, urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional! 

de Redactia Observator

la 12.07.2022, 20:01

Vezi și

Nenorocirea s-a petrecut la marginea localităţii vasluiene Popeni. Şoferul unui TIR a văzut în ultimul moment că pe marginea şoselei circula un căruţaş şi fiul său. Încercând să evite impactul, a frânat brusc, a agăţat căruţa şi i-a azvârlit pe cei doi în şanţ. Din spatele camionului, în viteză, venea o maşină. Autoturismul s-a lovit violent de remorca mastodontului şi s-a făcut praf. 

Maşina groazei: 12 persoane se aflau în autoturismul de 5 locuri

''Băiatul cred că nu l-a văzut. Vorbea pe telefon sau făcea oricum altceva, nu era atent la drum, nu cred. Nu avea cum să nu vadă un camion oprit... şi a intrat direct în el. Neatenţia costă foarte mult. Neatenţia, o fracţiune de secundă şi se poate pierde tot.''   

Imaginile de la locul tragediei sunt îngrozitoare. Oameni întinşi pe drum, plânsete, ţipete de durere şi disperare. Imediat a fost activat planul roşu de intervenţie. În maşină erau înghesuiţi 12 oameni. Şapte copii şi cinci adulţi. Mergeau cu toţii la un bâlci. Şoferul, un bărbat de 32 de ani, a murit pe loc. Aceeaşi soartă a avut-o şi o copilă de doi ani.

Pe acelaşi subiect

''Erau morţi copii acolo. I-au luat acum! Toţi erau de la Murgeni.''

''Gălăgie mare, se striga deja că erau vreo 3-4 copii decedaţi. Nu am mai văzut aşa ceva. N-am văzut aşa ceva de când...''

Pe şosea s-au scurs scene dramatice. Medicii încearcă să salveze restul pasagerilor. 11 victime ajung la spitalul din Bârlad. O fetiţă de cinci ani, cu răni extrem de grave, moare în braţele medicilor, în camera de gardă. 

Oana Balbuzan, purtator de cuvant Spitalul Barlad: Un bărbat în vârstă de 38 de ani se află în stare foarte gravă internat pe secţia de ATI în comă de gradul 4 cu traumatism craniocerebral grav.

Trei dintre victime, o mamă şi doi copii, în comă, sunt transferaţi de urgenţă la Iaşi. 

Prof Dr. Diana Cimpoeșu, medic şef UPU Sf. Spiridon, coordonator regional SMURD: Am transferat 3 pacienţi în stare gravă. Un băieţel de 4 ani, o fetiţă de 2 ani cu traumatism craniocerebral şi multiple contuzii, intubaţi, ventilaţi mecanic. 

Disperate, rudele victimelor s-au strâns la locul nenorocirii. A fost nevoie de intervenţia trupelor speciale pentru calmarea spiritelor.

Daniel Onofrei, prefectul judetului Vaslui: O tragedie! Asta s-a întâmplat. În mod clar e vorba de neatenţie, pentru că dacă ar fi păstrat distanţa Volkswagenul faţă de TIR nu ne-am mai fi aflat aici. 

Căruţaşul de 74 de ani şi fiul său de 45 de ani au scăpat doar cu câteva răni. 

Soţie căruţaş: Aseară, când m-am dus, erau ridicaţi, duşi la spital. Azi am trimis pe cineva aco;o. Până nu vin, nu ştiu nimic.

Teafăr este şi şoferul de TIR. Poliţiştii au deschis o anchetă şi trebuie să stabilească exact cum s-a petrecut accidentul şi cine ce vină poartă pentru tragedie .

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » ANIMAŢIE GRAFICĂ. Cum s-a petrecut accidentul teribil din Vaslui în care 3 oameni au murit. Fetiţa de 5 ani s-a stins în braţele medicilor