Antena Meniu Search
x

Video Filmul accidentului din Vaslui. 11 persoane se aflau în maşina de 7 locuri. Şoferul TIR-ului coborâse din cabină după ce a acroşat căruţa

Doi copii de 3 şi 5 ani au murit aseară pe Drumul Naţional 24 A, din judeţul Vaslui, într-un cumplit accident de circulaţie. Acolo un TIR a acroşat o căruţă, iar maşina aflată în spatele acestuia nu a mai apucat să frâneze şi a ajuns sub remorcă. Şoferul maşinii şi-a pierdut şi el viaţa, iar 9 persoane au fost rănite.

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 12.07.2022, 13:50

Vezi și

Teribilul accident s-a petrecut în apropierea localităţii vasluiene Popeni. Şoferul unui TIR a văzut foarte târziu că o căruţă circulă pe marginea şoselei. Din pricina vitezei, şoferul unui autoturism care circula în spatele autotrenului nu a mai putut nici el să frâneze în timp util şi s-a făcut zob.

Trei morţi în urma impactului cu TIR-ul

Potrivit anchetelor făcute până acum de către poliţişti, şoferul autoturismului nu a oprit la timp. Nu se ştie dacă nu a putut opri sau dacă nu a văzut faptul că TIR-ul era oprit la marginea drumului.

Şoferul TIR-ului oprise după ce a încercat să depăşească căruţa, dar ar fi lovit-o în momentul depăşirii. Se pare că cei din autoturism, 11 persoane aflate într-un autoturism de doar 7 locuri ar fi mers la o petrecere pentru copii, într-un loc de joacă din Bârlad. 

Pe acelaşi subiect

Pasagera din dreapta, în vârstă de 27 de ani, soţia şoferului decedat a fost transferată pe timpul nopţii la Iaşi. Ea este în stare gravă, în comă la Terapie Intensiv. Are răni grave la nivelul feţei, va avea nevoie de mai multe intervenţii chirurgicale, inclusiv ortopedice.

În acelaşi timp, tot pe timpul nopţii au fost transferaţi şi doi copii la Spitalul Sfânta Maria din Iaşi. Unul de doi ai, celălalt de patru ani, ambii în stare gravă. Celelalte victime sunt internate la spitalul din Bârlad.

Ancheta în acest caz este în continuă defăşurare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Filmul accidentului din Vaslui. 11 persoane se aflau în maşina de 7 locuri. Şoferul TIR-ului coborâse din cabină după ce a acroşat căruţa