Antena Meniu Search
x

Video Filmul tragediei din Dâmbovița, unde un băiețel de nici 2 ani a murit strivit în brațele mamei. Șoferul beat a fost reținut

Un copil de nici doi ani a murit, după ce mașina în care se afla a intrat într-un cap de pod. Tragedia s-a întâmplat în Dâmboviţa, iar copilul nu era asigurat aşa cum se cuvine. Mai mult, şoferul era băut și avea permisul suspendat. În accident au fost rănit şi el, dar şi alte persoane.

Diana Speretoiu
de Diana Speretoiu

la 18.08.2023, 13:43

Vezi și

Tragedia s-a petrecut, seara trecută, pe un drum județan din Dâmbovița.

Băiețelul nu se afla scaun special pentru copii

Copilul în vârstă de 1 an ș 9 luni era ținut în brațe de mama sa pe bancheta din spate și nu se afla pe un scaun special pentru copii. Mașina în care se aflau a intrat într-un cap de pod, apoi s-a răsturnat pe șosea, iar în urma impactului micuțul nu a mai avut nicio șansă.

Polițiștii au descoperit apoi că șoferul, un tânăr în vârstă de 37 de ani, era băut. Avea o alcoolemie de 0,28 la mie, iar permisul de conducere era suspendat până la finalul acestei luni. Atât mama copilului, cât și șoferul, dar și un alt pasager au fost răniți și au ajuns la spital.

Pe acelaşi subiect

Șoferul a fost reținut pentru 24 de ore

Tânărul care a produs tragedia a fost reţinut pentru 24 de ore, a informat, vineri, IPJ Dâmboviţa.

"În urma probatoriului administrat, faţă de bărbatul implicat în accidentul rutier soldat cu decesul unei persoane şi rănirea altor două a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore. Acesta a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Dâmboviţa, urmând să fie prezentat magistraţilor pentru dispunerea unei măsuri preventive", precizează IPJ Dâmboviţa.

Statisticile, când vorbim despre accidentele în care sunt implicați copii care nu se află în scaune speciale auto sunt îngrijorătoare. Mai bine de două treimi dintre minorii care mor în accidente ruriere nu sunt protejați de astfel de sisteme, care fac diferența între viață și moarte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Filmul tragediei din Dâmbovița, unde un băiețel de nici 2 ani a murit strivit în brațele mamei. Șoferul beat a fost reținut