Antena Meniu Search
x

Video Filmul tragediei din Timiș, unde un nepot și-a împușcat mortal bunicul de 81 de ani. Tânărul ar fi găsit arma într-o pădure

Şi-a ucis bunicul din greşeală. Este povara cu care va trebui să trăiască de acum un tânăr de 30 de ani din judeţul Timiş. Bărbatul l-a împuşcat în cap pe bătrânul de 81 de ani cu o armă de vânătoare, pe care o deţinea ilegal. Omul nu a mai avut nicio şansă. 

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 06.01.2023, 13:41

Vezi și

Tânărul în vârstă de 30 de ani, din localitatea Jdioara, județul Timiș, le-a declarat polițiștilor că a găsit arma în pădure și a adus-o acasă. Deci, nu o deținea legal. O manevra în holul casei, operațiune la care a asistat și bunicul său de 81 de ani. La un moment dat, a îndreptat arma spre bătrân și a apăsat pe trăgaci. Alicele l-au nimerit direct în cap și a murit pe loc. 

Nepotul a fost reținut pentru ucidere din culpă

Mai multe apeluri la 112 au alertat autoritățile. Tânărul a fost dus la audieri și reținut apoi pentru 24 de ore, pentru ucidere din culpă, nerespectarea regimului armelor și munițiilor și uz de armă fără drept.

"La data 5 ianuarie a.c., polițiștii municipiului Lugoj au fost sesizați cu privire la faptul că în localitatea Jdioara din județul Timiș, un bărbat a fost împușcat cu o armă de vânătoare. Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, constatând faptul că un bărbat, în vârstă de 30 de ani, în timp ce se afla la domiciliul său din localitatea Jdioara, l-a împușcat accidental pe bunicul său, în vârstă de 81 de ani, cu o armă de vânătoare, pe care o deținea fără forme legale, rezultând, din nefericire, decesul bărbatului. Tânărul de 30 de ani a fost condus la sediul secției de poliție pentru audieri, ulterior, fiind reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, nerespectarea regimului armelor și munițiilor și uz de armă fără drept", au transmis reprezentanții IPJ Timiș.

Polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor producerii tragediei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Filmul tragediei din Timiș, unde un nepot și-a împușcat mortal bunicul de 81 de ani. Tânărul ar fi găsit arma într-o pădure