Antena Meniu Search
x

Video Filmul tragediei din Timișoara, unde o fetiță de 3 ani a murit fulgerător sub privirile părinților. Copila ar fi suferit un șoc anafilactic

Mister în jurul morţii unei fetiţe de doar trei ani din Timişoara. Copila s-a stins subit acasă, sub privirile părinților, aparent în urma unei alergii puternice. Până la finalizarea autopsiei nu se ştie însă la ce a făcut copilul șoc anafilactic. 

Diana Speretoiu
de Diana Speretoiu

la 03.10.2023, 13:42

Vezi și

Momentan, nimeni nu își explică moartea fulgerătoare a fetiței de 3 ani, mai ales că micuța nu era cunoscută cu probleme de sănătate. Medicii legiști vor fi cei care vor face lumină în acest caz, urmând să stabilească cauza decesului.

Filmul tragediei din Timișoara

Seara, fata a fost în parc împreună cu mama ei. Când au ajuns acasă, micuța a început să se simtă rău, iar surse din anchetă spun că ar fi avut o reacție alergică puternică. Nu se știe, însă, dacă un aliment i-a provocat această reacție sau înțepătura unei insecte.

Cert este că părinții nu au dus-o la spital și nici nu i-au administrat vreun medicament. A doua zi de dimineață, fetița s-a simțit și mai rău și a intrat în stop cardio-respirator.

Tatăl ei a sunat la 112, la fața locului a ajuns rapid o ambulanță, cadrele medicale au resuscitat fetița zeci de minute, însă a fost în zadar. Polițiștii din Timiș fac o anchetă, au deschis un dosar penal pentru ucidere din cuplă, iar necropsia va arăta de ce a murit fetița.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Filmul tragediei din Timișoara, unde o fetiță de 3 ani a murit fulgerător sub privirile părinților. Copila ar fi suferit un șoc anafilactic