Antena Meniu Search
x

Video Filmul zilei în care a fost distrusă vila de Revelion. Alberto Grasu spune că oamenii tot veneau în casă pentru că au auzit că e el acolo

Petrecerile-monstru, în care se devastează casele, sunt faţa văzută a party-urilor clandestine, un fenomen din ce în ce mai des întâlnit. Sunt chefuri care încep cu o invitaţie pe Internet, făcută de un organizator cunoscut, la care, iniţial, vin câțiva tineri. Încep în linişte, apoi totul degenerează în party-uri greu de controlat cu zeci sau chiar sute de participanți. O astfel de petrecere underground ar fi avut loc și în vila din sectorul 4, distrusă în noaptea de Revelion.

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 05.01.2022, 19:35

Vezi și

Un fenomen doar pentru cunoscători. Bucureștiul a devenit capitala petrecerilor clandestine, mai ales în pandemie.

Ioan Borzea, organizator evenimente: Au nevoie să iasă, să se distreze, n-ai voie să le furi treaba asta. Sunt zeci în București și în țară, care nu pot fi controlate și găsite. Vor apărea din ce în ce mai multe, fiindcă este o nevoie a lor.

Mecanismul organizării unei astfel de petreceri este pe cât de banal, pe atât de eficient. Fără rezervări sau invitații din timp, petrecerea se anunță cu doar câteva ore înainte. Cei care o promovează sunt mici influenceri care au deja o comunitate formată.

Ioan Borzea, organizator evenimente: O petrecere de genul ăsta e de 50-100 de persoane. Cu internetul care există acum e foarte simplu să faci o petrecere, mulți dintre ei au foarte mulți followeri pe Instagram.

Pe acelaşi subiect

Trapperul Alberto Grasu: Nu vreau să mă laud, dar sunt persoană publică

O astfel de petrecere ar fi avut loc chiar în vila din sectorul 4, închiriată în noaptea dintre ani şi pe care proprietarul a găsit-o devastată. Petrecerea a început cu doar câțiva tineri, apoi camera de supraveghere a fost acoperită. Alberto Grasu, un trapper cunoscut, ar fi fost printre primii care au lansat invitaţiile online. Fără intenție, spune el.

Alberto Grasu: De la ora 02:00 noaptea foarte multă lume a început să se autoinvite, pentru că nu vreau să mă laud, dar sunt persoană publică și lumea a auzit că Alberto Grasu e la un revelion.

Curentul trap a început să prindă formă în România în urmă cu doar câțiva ani. Alberto s-a remarcat prin mesajele transmise în piese.

Dan Petre, sociolog: Dacă ne uităm la versurile pe care le folosesc. Ei fac parte din această subcultură care presupune și un tip de violență, violență simbolică, dar și fizic. Grupurile acestea au câteodată și legături cu zona interlopă.

Polițiștii i-au identificat pe tinerii care au participat la petrecerea devastatoare și o parte dintre ei au fost chemați, ieri, la audieri. Alberto Grasu, Mărgizeu sau Nicolae Adetu sunt doar câţiva dintre cei care au dat cu subsemnatul la Secția de Poliție nr. 14.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Filmul zilei în care a fost distrusă vila de Revelion. Alberto Grasu spune că oamenii tot veneau în casă pentru că au auzit că e el acolo